Incredibil ce si-a facut acest vasluian in casa. Poza virala care a facut inconjurul internetului

Din cand in cand, apare pe internet cate o fotografie care starneste hohote de ras. Vaslui nu este chiar un oras recunoscut la nivel national pentru partile bune ale localitatii.

De data aceasta insa, stirea legata de un barbat din Vaslui i-a amuzat pe internauti. Incredibil ce si-a facut un vasluian in casa. Imaginea a devenit imediat virala.

Ce si-a facut un vasluian in casa. Fotografia care a facut inconjurul internetului
Cei de la ciao.ro povestesc ca barbatul si-a dorit neaparat sa aiba in casa un accesoriu destul de scump. Insa, metoda prin care a improvizat, l-a facut celebru pe internet. Ceea ce a putut sa isi puna pe un perete depaseste orice imaginatie.

Ca sa fie in ton cu moda, un vasluian si-a facut in casa… un televizor infipt in perete. Ca sa nu dea banii pe vreo plasma costisitoare, a apelat la cea mai simpla varianta.

A facut o gaura, in care a montat televizorul clasic si apoi l-a zidit. Dupa cum se poate observa in imagine, aparatul electrocasnic pare sa fie totusi functional, spre surprinderea multora. Dupa ce a terminat intreaga operatiune, vasluianul si-a facut o poza cu mandrie si a postat-o pe internet. De acolo a ajuns pe Facebook, apoi a devenit imediat virala. Acum, povestea barbatului a devenit o adevarata legenda vie, care inca ii amuza pe romani.