Andreea Marin, imagine adorabilă cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică. Cât de mare și frumoasă e acum Violeta Bănică

Andreea Marin a publicat pe rețelele sociale o imagine cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică. Vedeta postează rar imagini cu Violeta, iar fanii au fost de-a dreptul încântați să vadă că tânăra a crescut și este o adevărată domnișoară.

Andreea Marin le-a povestit fanilor că a mers cu fiica sa la teatru, iar apoi au luat cina împreună. Fotografia mamă-fiică este realizată în mașină, iar adolescenta de 13 ani și jumătate este o adevărată prințesă.

Alături de Andreea Marin și de fiica ei s-a aflat și bunica Violetei, mama prezentatoarei. Fanii au fost de-a dreptul încântați să vadă imaginile și au remarcat imediat cât de mult a crescut Violeta și cât de frumoasă este. Cei mai mulți i-au complimentat ochii Violetei.

„Atât de frumoasă și prețioasă! Și Doamne, cât de mult a crescut!”, „Frumoasă mama, frumoasă fiica”, „Doamne, ce ochi are Violeta! Atat de frumosă”, „Wawww ce mare e fetița! O adevarată domnișoară”, „Sunteți minunate”, „Vă ador mult,Violeta este superbă, dar și mama!, „Andreea, fetița ta este deosebit de frumoasă. Felicitari. Va ador!”, „Culoarea ochilor fetiței tale e de vis!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Unul dintre fani a remarcat și că buzele Violetei sunt foarte frumoase și a spus: „Sper că nu are acid în buze de la vârsta asta”, iar Andreea Marin a răspuns imdeiat: „Nici gând”. Alt fan a remarcat că Violeta seamănă foarte mult cu bunica sa.

Violeta este fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică. În prezent, prezentatoarea TV trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, în timp ce Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva.