Florin Călinescu revine în politică! Ce partid va alege: „Sunt câțiva care delirează”

Florin Călinescu și-a anunțat dorința de a intra în politică. El nu a spus concret despre ce partid este vorba, însă unii internauți consideră că este vorba despre AUR.

Florin Călinescu se implică în politică
Actorul Florin Călinescu a transmis, duminică seară, pe rețelele sociale, că are de gând să se implice, din nou, în politică. Se pare că acesta vrea să revină într-un nou partid. Florin Călinescu și-a exprimat inițiativa de a se implica din nou în sfera politică, după ce au existat zvonuri că ar putea adera la AUR, însă acesta a anunțat că este interesat de un partid nou.

Pe pagina sa de Facebook, actorul a transmis că va lua în considerare implicarea în politică, dar cu o condiție, și anume, susținerea din partea publicului. Florin Călinescu a subliniat că este vorba despre un partid complet nou și a cerut părerea fanilor săi în acest sens. „Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a anunțat Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Ce i-au transmis internauții
În comentarii, unii români i-au transmis deja că îl vor susține, în timp ce alții au fost sceptici cu privire la partidul din care va face parte. „Eu votez garantat”, a scris cineva. „Deci, vreți să îl votați doar pentru că este o vedetă. Îl votați chiar dacă reprezintă un partid antieuropean?”, a răspuns cineva comentariului anterior. Ulterior, Florin Călinescu a răspuns în secțiunea de comentarii: „Nu este cazul”.

Florin Călinescu, oferte din partea mai multor partide
În trecut, Florin Călinescu ar fi primit oferte de la mai multe partide importante din România, cum ar fi PSD, PNL, USR, AUR și UDMR, însă este hotărât să aleagă cu atenție opțiunea sa politică viitoare, ținând cont de opinia publică. Călinescu a deținut anterior funcția de președinte al Partidului Verde începând cu 2019, doar că implicarea sa politică s-a concretizat cu o prezență modestă la alegerile pentru primăria Bucureștiului, unde a obținut aproximativ 2% din voturi.

„Mulțumesc echipei Partidului Verde pentru București și sectorul 1. Pentru entuziasm și munca. Puteam spune că rezolvăm totul. Ar fi fost o minciună. I-am lăsat pe alții să o facă. Noi nu promitem ceva anume dar vom încerca să rezolvăm cât mai mult. Mulțumesc și celor din țară din Partidul nostru și tuturor celor care ne-au arătat prețuirea lor. Suntem la început. Suntem un partid suta la suta european și o mie la sută romanesc! Voi reveni cu detalii din campanie zilele următoare”, spunea Călinescu în 2020, într-o postare tot pe Facebook.