Dan Bittman iubeşte din nou! Cine este femeia care i-a furat inima: „Suntem în test”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, în vârstă de 61 de ani, a fost invitat în podcastul lui Teo Trandafir. Acolo a dezvăluit că după ani de căutări și-a găsit echilibrul și că are o nouă iubită. Acesta a recunoscut că este împlinit, însă nu a oferit prea multe detalii.

Dan Bittman, despre noua sa relație
Dan Bittman a vorbit despre noua sa iubită care nu este celebră, nu face parte din showbiz. „Suntem în teste”, spune Dan Bittman, care recunoaște că e complicat să aibă o relație având în vedere viața lui de artist.

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine. Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață… o perioadă merge, dar după… Suntem în test”, a mai declarat Dan Bittman.

Ce a declarat Dan Bittman despre fosta nevastă
„Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe”, a explicat Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost timp de 25 de ani împreună fără să oficializeze relația. Cei doi au fost împreună până în anul 2017, după care s-au despărțit. Au continuat să locuiască împreună o perioadă, de dragul copiilor. Cei doi au împreună trei băieți, pe nume Alexandru, Patrick și Mark.

Artistul și fosta sa parteneră au încercat să le dea o educație aleasă celor trei băieți ai lor. Solistul spunea, într-o emisiune TV, că și-a dorit să îi învețe pe fiii săi câteva lecții importante, pe care și el, la rândul lui, le-a primit de la părinții lui.