După 18 ani de relaţie cu solista Dana Nălbaru, actorul și vedeta de televiziune Dragoş Bucur a confirmat: „Se întâmplă, din păcate, foarte des…” Ei au împreună trei copii, cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani…

Anunțul pe care l-a făcut Dragoș Bucur după 18 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru. Ce se întâmplă foarte des întrei ei doi.

Dragoș Bucur a oferit detalii din căsnicia pe care o are de aproape două decenii cu Dana Nălbaru. Actorul, prezentatorul ”Visuri la Cheie” și juratul emisiunii ”Românii au talent”, totodată, a mărturisit ce a făcut la prima întâlnire cu fosta membră a trupei HI-Q.

Fără doar și poate Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, marcat de multe divorțuri. Cei doi sunt soț și soție din 2005, iar în cei 18 ani de mariaj au reușit să aibă trei copii. De curând, în cadrul unui podcast, Dragoș Bucur a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu partenera sa de viață.

Dragoș Bucur își iubește nespus soția, iar asta o demonstrează, iată, trecerea timpului. Actorul a rememorat cu drag clipe din trecutul lor. Atunci când a cunoscut-o pe Dana Nălbaru, Dragoș Bucur s-a îndrăgostit profund de ea și, pentru că încă de la acea vreme el suferea de diabet, nu s-a sfiit să-și facă insulina.