De ce s-a purtat urât Angela Similea cu Florin Piersic, după ce s-a terminat relația dintre ei: „Ea a fost răutăcioasă, el a fost un domn”

Anii ’70 și ’80 aduceau în atenția publicului doi dintre cei mai consacrați artișiti pe care îi are țara noastră: Angela Similea și Florin Piersic, protagoniștii unei povești de iubire imposibile. Chimia și pasiunea dintre ei era remarcată de milioanele de fani care au rămas cu foarte multe curiozități despre povestea pe care au trăit-o.

Camelia Mitoșeru a ieșit acum câțiva ani în spațiul public și a făcut o serie de mărturisiri despre „presupusa relație” pe care ar fi avut-o Angela Similea și Florin Piersic. Cu toate că Angela Similea era căsătorită cu Jan Hilgen, un compozitor cunoscut, iar Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeles, angajamentele pe care le aveau față de partenerii lor au pălit în fața sentimentelor puternice care i-ar fi legat.

„El a rămas în relații minunate cu toate fostele lui partenere”
Prezentă în emisiunea „Dosarele VIP”, de la Antena Stars, Camelia Mitoșeru a fost invitata lui Dan Capatos și a lui Cristi Brancu, acolo unde a făcut o serie de confesiuni despre legătura care a existat între Angela Similea și Florin Piersic.

„Nimeni nu ştie care a fost relaţia lui cu Angela Similea. Oricum, ea a fost răutăcioasă când s-a terminat legătura dintre ei, iar el a fost un domn şi cu ea, şi cu soţul ei. În orice caz erau ca doi îngeri împreună. (…) Florin Piersic a mers în acelaşi autocar cu toate cele trei neveste: cu Ani, actuala, care este o femeie excepţională, cu Tatiana Iekel şi cu Anna Szeles. El a rămas în relaţii minunate cu toate fostele lui partenere”, a dezvăluit Camelia Mitoșeru.

La rândul lui, Dan Capatos a intervenit amintindu-și o discuție pe care a avut-o în trecut cu marele maestru Florin Piersic:

„Când l-am întrebat de Angela Similea mi-a zis că a fost cu ea în multe turnee şi că se întâmpla uneori să li se facă somn amândurora… dar la ore diferite. Deci fiecare a înţeles ce a vrut!”, a povestit la acea vreme Dan Capatos.