Horoscop săptămâna 8-14 martie 2024. Cele 4 zodii care trec prin schimbări importante până la jumătatea lunii

Horoscop săptămâna 8-14 martie 2024
Berbec

În viața personală, e posibilă acum repetarea unei metode uzate sau chiar a unor erori. Săptămâna însă poate fi numită una de proiect de lucru și de corectare a greșelilor, dacă se vrea. În primul rând mă refer la relația cu cel ales.

În familie, de ceva timp se simte energie în atmosferă. Deși presimțiți foarte bine ce cuvinte și acțiuni vă vor determina să aveți reacții, ba chiar și modul cum veți reacționa, tot nu vă puteți stăpâni și faceți în consecință. În acest fel, nu puteți scăpa de cercul vicios al problemelor care tărăgănează de zile, de luni sau de ani. Cu toate acestea, se pare că totul este în mâinile voastre. Trebuie doar să luați măsuri, să modificați și situația se poate schimba.

La domiciliu, doriți să aduceți schimbări, să faceți curățenie. Spațiul e plin cu unele lucruri vechi, dar ele sunt dragi și nu le puteți da, nici arunca. Legătura cu trecutul e mult prea adâncă.

Zona banilor e puternic energizată, așa încât, ori primiți recompense, ori puteți cere mărire de salariu, ori puteți găsi un loc de muncă mai bun.

Taur

Este una dintre cele mai interesante perioade. Este activat potențialul energetic și intelectual, dorința de libertate, de diversitate, de a extinde granițele cunoașterii de sine. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru câștigarea unei noi experiențe spirituale, pentru învățarea limbilor străine, pentru comunicarea cu oameni cu gândire similară, pentru călătorii.

Veți fi plini de vitalitate și creativitate, astfel încât puteți face orice treabă. De aceea, trebuie să comunicați mult, să participați la dialoguri, seminarii, să plecați la drum, să vă extindeți cercul de cunoscuți și, astfel, să puneți bazele succesului material și profesional viitor, pe suportul unei îmbunătățirii spirituale.

Unii pot primi o moștenire, alții se poate căsători bine, alții pot încheia parteneriate profitabile. Toate acestea pot deschide noi oportunități pentru o viață prosperă. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că parteneriatele trecute pot complica viața, pot crea obstacole și probleme.

Gemeni

Aranjamentul planetar nu e favorabil pentru natura sensibilă a voastră, puteți obosi mai repede, veți avea nevoie de odihnă și de un mediu confortabil. Începutul săptămânii se va dovedi a fi foarte dinamic și haotic și va aduce schimbări în viața voastră trecută, inclusiv ale priorităților și punctelor de vedere. Acest lucru poate afecta componenta financiară a relațiilor cu partenerii, cu colaboratorii, cu asociații.

În perioada 11-13 martie, mulți dintre voi se vor simți încrezători, vor dicta condițiile, vor aduna oameni noi în jurul lor. Ar trebui să utilizați acest timp în beneficiul vostru maxim, să discutați probleme importante, să obțineți sprijin, să încheiați un acord, să rambursați datoriile.

În restul zilelor, pot apărea dificultăți din cauza greșelilor trecute sau a unei poziții excesiv de rigide. De aceea, trebuie să fiți mai atenți la acțiunile acelora care nu vă înțeleg, precum și la comportamentul lor.

Rac

Nativii singuri pot întâlni pe cineva cu care să lege o relație romantică, care începe probabil cu o conversație minoră sau o comunicare pe teme de afaceri. Se descoperă apoi alte interese comune și o sferă de activitate strânsă. Astfel, relația va evolua ușor-ușor, dar nu poate fi prea lungă. Trebuie să vă răspundeți la întrebarea dacă sunteți gata să aveți un atașament sincer față de cineva sau preferați să rămâneți liberi de toate obligațiile ca persoană.

Nativii care au copii traversează tensiuni în relația cu ei și trebuie să nu reacționeze impulsiv, grav, indiferent cu ce sunt provocați de odraslele lor.

Medical, este timpul pentru a renunța la obiceiurile proaste. Nu supraîncărcați ficatul!

Financiar, cheltuielile corespunzătoare vă vor ajuta să vă concentrați pe obiectivele principale ale vieții și să nu vă distrageți de lucrurile de care aveți stringentă nevoie acum.

Horoscopul pentru 8-14 martie 2024
Leu

Evenimentele pe care le veți traversa vă vor afecta ideile despre viață. Este posibilă o dezamăgire profundă, pentru că nimic nu va merge în conformitate cu planul și eforturile pe care le depuneți, iar cheltuielile vor fi în zadar. De asemenea, așteaptați-vă și la o dispută cu autoritățile în legătură cu realizările voastre din ultima vreme.

Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți considerabil și chiar este posibilă o întâlnire cu neamuri care locuiesc într-un alt oraș sau într-o altă țară. Acolo unde au existat probleme în trecut, ele se pot repeta, însă într-o versiune mai ușoară.

Acasă, aveți grijă de copii! Vor exista dificultăți de relaționare, fiind nevoie de întreaga atenție și grijă. În problemele de creștere a copiilor, sarcina principală este aceea de a alterna în mod rațional și în timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Medical, bolile cronice se pot actualiza, așa încât nu vă suprasolicitați cu munca.

Fecioara

Pentru voi, una-alta apar de făcut în casă, dacă nu cumva chiar planificați o relocare, o schimbare de reședință. Chiar dacă nu acționați acum, veți dori să decideți asupra schimbărilor din viitor. Există energii mulțumitoare care vin din zona drumurilor, fie că sunt în apropiere, fie la depărtare. De asemenea, veți putea planifica excursii, întâlniri importante cu prieteni din afară sau vă faceți alții noi.

Chiar dacă nu mergeți într-o călătorie, vă veți face noi cunoștințe la distanță, iar aceste legături vor contribui la avansarea planurilor viitoare.

Va apărea o mai bună conștientizare a capacităților și talentelor voastre și veți încerca să le folosiți pentru a face fapte bune, pentru care, fără îndoială, forțele superioare vă vor recompensa. Este o perioadă bună și de comunicare cu copiii sau cu cei dragi. Educația și formarea vor fi mai ușoare prin jocuri intelectuale, gândirea va fi creativă, iar experiențe mistice sunt posibile și ele. Veți fi sensibili la muzică, ba chiar puteți începe să cântați sau să vă jucați cu instrumentele muzicale.

Ce zodii au noroc în săptămâna 8-14 martie 2024
Balanța

Nici pentru voi nu a fost simplu ceva în perioada ultimelor săptămâni, dar acum se ușurează lucrurile, iar succesul vostru poate veni prin cooperarea cu voi înșivă. Cu alții, dați dovadă de răbdare și perseverență, fiți rapizi în acțiuni și nu pierdeți timpul, banii, energia, pentru nimic în lume.

Trebuie să deveniți mai încrezători în forțele voastre, să traduceți în practică ideile îndrăznețe. Nu ezitați să participați la evenimente de masă, să întâlniți oameni promițători și să credeți în talentele voastre. Practic, trebuie să setați ritmul, ceea ce vă ajută la avansarea și depășirea concurenței. Chiar dacă se întâmplă să faceți o mișcare greșită, amintiți-vă că toți învățăm din greșelile noastre.

Sentimental, principalul lucru este să nu vă îndrăgostiți de o persoană nedemnă, altfel, frustrarea și resentimentele vă pot împinge spre depresie. Dar pentru că sunteți puternici prin natura voastră, veți depăși asta.

Scorpion

Trebuie să vă monitorizați starea emoțională. Dacă veți fi impulsivi și inconstanți în acțiunile voastre sau depresivi și anxioși, voi înșivă o să vă faceți rău. Obțineți în primul rând libertate în interiorul vostru, iar apoi deveniți independenți.

Nu vă sfătuiesc să intrați în panică dacă situația din viața personală nu merge bine, așa cum ați conceput-o. Acordați atenție aspectului exterior, cumpărați-vă haine la modă și vizitați salonul de înfrumusețare. Abia apoi, nu numai că veți atrage oameni vrednici, dar și pe cei fiabili, pe cei aleși de destin pentru voi.

Se poate să întâlniți o persoană care să vă facă imediat o ofertă. O astfel de impetuozitate ar trebui să alerteze, nu să vă facă fericiți. Dacă nu sunteți încă pregătiți pentru astfel de evenimente, atunci spuneți partenerului despre acest lucru. Pe de altă parte, nu ar trebui să fiți prea solicitanți în dragoste, să nu construiți iluzii cu cine nu este demn de voi. Chiar mai mult, nu este indicat să căutați doar frumusețea exterioară a celorlalți.

Săgetător

Potențialul de energie se pare că este scăzut și vă recomand să dormiți mai mult, să mâncați la ore fixe. De asemenea, aveți grijă și reduceți tensiunea fizică deoarece sunt posibile leziuni la nivelul genunchiului sau probleme cu coloana vertebrală.

Dacă aveți maladii urinare sau hepatice, aceasta e o perioadă favorabilă pentru a lua măsuri preventive. Iar dacă vi se umflă picioarele în special, reduceți cantitatea de lichid consumată. În planul cosmetic, e un timp favorabil pentru întinerirea corpului în ansamblu. Decideți ce vă poate ajuta în această privință și luați măsuri.

Profesional, analizați-vă planurile, deoarece la cea mai mică greșeală de calcule există riscul să fie afectat un întreg proiect. În plus, nu încercați să faceți față singuri problemelor. Împărțiți-vă responsabilitățile cu cei dragi. În caz contrar, riscați să vă subminați sănătatea sub presiunea unei afaceri urgente.

Capricorn

Pentru voi, ritmul energiei astrale va fi o continuare a săptămânii trecute, doar că acum trebuie să sistematizați una alta. Abilitățile de organizare a unui grup devin activate, astfel încât nu prea vor fi sarcini imposibile pentru voi.

Veți manifesta perseverență, curaj, veți avea carismă, veți putea învinge concurenții și rivalii, asta fără sentimente inutile, ci bazându-vă pe intuiție. În certuri și dispute dacă se vor ivi, veți putea să „închideți” pe oricine, să obțineți informațiile necesare și să vă convingeți adversarii să se retragă. Chiar și așa, veți simți totuși nevoia să-i protejați pe cei din jur, să îi ajutați pe cei slabi, deși în comunicare, mulți nativi dintre voi pot apărea reci și detașați, puțin aroganți, inaccesibili și mândri. Nici vorbă!

Deci, vă sfătuiesc să puneți multă bază pe intuiție, căci ea vă va ghida să faceți pașii buni pentru a deschide cale acțiunilor din anul în care abia am intrat.

Medical, să nu lăsați ca depresia să vă cuprindă, să vă îngrijiți la medic dantura sau sistemul osteo-muscular și, în general, să acordați atenție semnalelor corpului fizic atunci când ele apar.

Vărsător

Veți fi obligați să stați față în față cu intrebări majore, iar răspunsurile le puteți găsi în trecutul vostru. Consultați-vă experiența, analizați-vă greșelile și, de această dată, veți reuși. Veți petrece mult timp în public, participând la negocieri, contracte, activități publice. Cu toate acestea, dorința de a vă impune punctul de vedere, ignorând pe ceilalți, precum și tendința spre litigii, pot încălzi periodic situația, atât în sfera de afaceri, cât și în căsătorie.

Va trebui să vă ocupați de un număr mare de oameni, să operați cu un volum mare de informații care să stimuleze activitatea mentală, dar va crea o apăsare asupra sistemului nervos. Vin idei noi și planuri neobișnuite, dar ele sunt promițătoare. Pentru a lua deciziile corecte, veți avea nevoie de o viziune de perspectivă și o gândire strategică. Veți câștiga credibilitate și autoritatea va lucra pentru voi, asigurând încrederea partenerilor și aducerea oamenilor de care aveți nevoie.

Pești

Riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în finanțe. Unii chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați de voi și de a vă aranja cazarea dacă plecați în deplasare.

Se pare că norocul surâde acum și vă va însoți în multe din eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea derulării evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera muncii, atunci este binevenită intenția și se lucrează în echipă.

Nu vă recomand să construiți planuri îndepărtate, atât în plan personal, cât și în producție. Bucurați-vă de natura minunată, respirați adânc și mulțumiți-vă de ceea ce aveți deocamdata! Banii vor veni, însă doar din surse proprii. Dacă vreți să câștigați mai mult, nu ezitați să vă luați de muncă și acasă.

Puteți avea o slujbă bună la locul de muncă, deși nu poate fi prea clară nici mărimea responsabilităților. Este devreme pentru a construi planuri mari. Aveți răbdare pentru că nu dețineți toate informațiile!