Oana Pellea este în doliu: „Să le spui tuturor din cer că îi iubesc”

Oana Pellea este în doliu. Actrița a pierdut un membru drag al familiei sale. Un mesaj de adio a fost postat pe rețelele de socializare. „Te iubesc. Blândețe de OM … Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris Oana Pellea.

A murit mătușa Oanei Pellea
Celebra actriță Oana Pellea este în doliu. Mătușa artistei, Irina, a murit. Aceasta a fost sora regretatului Amza Pellea. Actrița a transmis un mesaj de adio, în memoria mătușii sale, plin de emoție și durere: „Irina mea … a plecat să se întâlnească cu surorile ei … Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza … Îți mulțumesc pentru tot.

Te iubesc. Blândețe de OM … Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris actrița, într-o postare pe Facebook. Sute de persoane i-au transmis mesaje de condoleanțe actriței, printre acestea numărându-se și Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății, dar și actrița Maia Morgenstern.

Oana Pellea a împlinit 62 de ani
În urmă cu o lună, Oana Pellea a împlinit vârsta de 62 de ani, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant, transmițându-și gândurile, ca de fiecare dată, către părinții ei, amândoi plecați de pe această lume. „Vă mulțumesc, iubiții mei, că m-ați adus pe lume! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de Facebook.