De ce a omorât-o Mirel pe iubita lui, studenta de 21 de ani din Timișoara. Filmul sângeros al crimei care a șocat România

S-a descoperit motivul halucinant pentru care Mirel a ucis-o cu sânge rece pe iubita lui, Andreea, în vârstă de 21 de ani, studentă la Medicină! Iată filmul sângeros al crimei care a șocat România!

O crimă șocantă a zguduit orașul Timișoara, iar România este în stare de șoc! Mirel Dragomir, un tânăr student la Medicină și Teologie din Caraș-Severin, și-a ucis iubita, în vârstă de 21 de ani, fără niciun strop de regret. Motivul acestui gest îngrozitor? Gelozia pare să fi fost scânteia care a aprins infernul în sufletul lui, conform ipotezelor luate în calcul de anchetatori.

Motivul pentru care Mirel a ucis-o pe iubita lui

Andreea, o studentă de doar 21 de ani la Facultatea de Medicină din Timișoara, și Mirel trăiau o poveste de dragoste de aproximativ un an. Cu toate acestea, vineri, 22 martie, în momentul în care cei doi s-au întors acasă de la facultate, tânăra a decis să se despartă de el, dorind să meargă pe drumuri separate în viață. Acest gest a fost punctul de pornire al unei discuții care a degenerat rapid într-o confruntare violentă.

Într-o deviere de la rațiune determinată de gelozie, Mirel s-a înarmat cu un cuțit din bucătărie și a început să lovească fără milă. Într-un acces de furie orbitoare, el a părăsit apoi scena crimei, lăsând-o pe Andreea într-o baltă de sânge.

După săvârșirea crimei, Mirel a închis-o pe Andreea în dormitor, apoi și-a schimbat hainele, s-a spălat și a plecat de acasă împreună cu o verișoară. În timpul călătoriei, nu a menționat nimic despre fapta sa teribilă, potrivit Antena 3 CNN.

Cum a fost găsită Andreea

Tragedia a fost descoperită abia mai târziu de o colegă de apartament a Andreei, care a găsit ușa dormitorului încuiată. După forțarea ușii, imaginea îngrozitoare a tinerei fără suflare, întinsă pe pat și acoperită de pete de sânge, a șocat-o.

Eforturile medicilor de pe ambulanță au fost în zadar, iar Andreea fusese deja decedată de câteva ore.

Imediat după descoperirea macabră, autoritățile au intervenit, chemând la fața locului criminaliștii. Mirel Dragomir a fost dus la audieri, unde a recunoscut fapta și a mărturisit că acest gest tragic a fost rezultatul unui conflict spontan între el și fosta sa iubită.