Ce s-a ales de Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Cum arată acum celebrul manelist, râvnit în trecut de sute de femei

Nicolae Guță este extrem de cunoscut în lumea showbiz-ului românesc, prin prisma talentului său muzical, dar și datorită tuturor scandalurilor în care a fost implicat atât cu femeile pe care le-a iubit, cât și cu fiica lui, Nicoleta Guță. Iată cum arată acum celebrul manelist, după ce s-a pocăit!

Nicolae Guță a dispărut pur și simplu din lumina reflectoarelor. În ultimii ani, nu a mai fost prezent în platourile de televiziune și nici pe rețelele de socializare, așa cum o făcea odată. Iată care este, de fapt, motivul!

Sunt puțini cei care știu că Nicolae Guță s-a pocăit și și-a schimbat radical viața. Celebrul manelist în vârstă de 54 de ani a făcut tot posibilul să dea uitării toate scandalurile de proporții în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Ei bine, da, este adevărat, Nicolae Guță s-a pocăit! Se pare că manelistul ar fi luat această decizie anul trecut, pe această vreme și de atunci s-a ”rupt” în totalitate de lumea showbiz-ului românesc, iar toate certurile sale au devenit acum doar o amintire.

”Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul, dar cântăm amândoi două strofe, pentru că nu sunt pregătit încă, pentru mine și pentru voi, pentru familia mea, mă refer la frații mei și surorile mele”, a spus Nicolae Guță atunci când s-a pocăit.

Pe atunci, un videoclip cu Nicolae Guță aflat într-o biserică s-a viralizat în cel mai scurt timp pe toate rețelele de socializare. În imagini, celebrul manelist apare îmbrăcat într-un trening, cântând melodii religioase.

De atunci, nu se mai știe aproape nimic despre viața lui Nicolae Guță. Cea care l-a mai dat de gol de câteva ori pe celebrul manelist a fost chiar fiica sa, Nicoleta Guță. Manelista a publicat recent imagini de la ziua de naștere a tatălui ei, când a împlinit vârsta de 54 de ani.

Acum, Nicolae Guță își trăiește viața departe de ochii curioșilor, alături de familie și de prietenii apropiați.

Aceste imagini sunt dovada vie că Nicoleta Guță și tatăl ei au îngropat securea războiului și că au revenit la sentimente mai bune. În trecut, s-a iscat un scandal monstru, după ce blondina ar fi fost alungată de acasă chiar de către tatăl ei, deoarece a vrut să divorțeze de soțul ei abuziv.