Elena Udrea refuză să își vadă fiica în închisoare. Unde i-a spus copilei că este, de fapt

Elena Udrea trăiește cu dorul în suflet, dar refuză să își vadă fiica în închisoare. Unde știe copila că se află, de fapt, mama ei. Fostul ministru îi ascunde adevărul. Din ce motiv nu vrea să accepte ca fetița ei să o viziteze în spatele gratiilor.

Elena Udrea trece prin clipe grele de când a fost condamnată la închisoare. Fostul ministru nu și-a mai văzut fiica de mult timp, asta pentru că refuză să o aducă pe copilă în penitenciar. Unde i-a spus fetiței că este, de fapt.

Fosta politiciană trăiește cu dorul de fiica ei în suflet, în penitenciar, dar totodată refuză ca micuța să fie adusă în penitenciar. Cu atât mai mult, Elena Udrea i-a spus fetiței sale că este la muncă în Italia, iar din acest motiv nu se pot vedea, potrivit antena3.ro

Elena Udrea își dorește să o protejeze pe fiica ei, mai ales pentru că se află în închisoare. Fostul ministru evită ca micuța să fie adusă în penitenicar, asta pentru că nici dacă s-ar putea vedea nu ar putea să aibă un contact fizic, ci doar să se vadă printr-un geam de plastic.

Deși se află într-o situație grea și îi duce dorul, Elena Udrea nu vrea ca fiica ei să aibă parte de o experiență atât de traumatizantă. Chiar dacă nu o poate vedea, fostul ministru vorbește cu micuța zilnic la telefon.

Fostul ministru nu vrea să mai mănânce
Elena Udrea nu ar mai vrea să mânânce în închisoare de dorul fiicei sale, mai ales pentru că nu și-a mai văzut fetița de mai bine de trei luni. Cu atât mai mult, fostul ministru ar fi slăbit peste 10 kilograme de când se află în spatele gratiilor.

Fostul ministru are de săvârșit o pedeapsă de șase ani cu executare în urma acuzațiilor care i-a fost aduse în dosarul Gala Bute. Eena Udrea se află la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova de când a fost extrădată din Bulgaria.