Ionuț Iftimoaie a făcut dezvăluirea în direct, la TV! Motivul real pentru care a părăsit competiția Survivor România

Zilele acestea, Ionuț Iftimoaie (44 de ani) a vorbit, în cadrul unei intervenții televizate, despre experiența Survivor România 2023. Abia întors din Republica Domincană, fostul kickboxer a făcut dezvăluiri neașteptate din spatele camerelor de filmat. Mai mult de atât, a mărturisit și care au fost motivele pentru care a ales să plece din emisiunea de la PRO TV. 

Timp de 13 săptămâni, fostul kickboxer s-a luptat în Republica Dominicană pentru a putea să pună mâna pe marele premiu de 100.000 de euro. Sportivul nu a fost eliminat, nu s-a accidentat, dar a ales, de bună voie și nesilit de nimeni, să plece din competiție chiar înainte de sărbătorile pascale. De când, a spus și care au fost motivele care l-au făcut să aleagă plecarea, chiar dacă se vedea în finală.

Sportivul este căsătorit de mai bine de 17 ani cu Maria și are 3 copii, Nicholas Ionuț (15 ani), Nicolae (14 ani) și Iona (8 ani) care îi duceau dorul acasă. Familia lui suferea enorm din cauza participării sale, mai ales mama sa, care lua calmante înainte să înceapă emisiunea.

„A fost o chestie combinată. Atât din partea de familie pentru că, vă dau un exemplu: de la atât de multă ceartă, mama mea, înainte de a începe emisiunea, lua calmante pentru că tensiunea era foarte mare și asta era o problemă”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Ionuț Iftimoaie, despre plecarea de la Survivor: „Cu toții o să vă gândiți la conflictul cu Kamara”

Pe parcursul emisiunii, sportivul a intrat în tot felul de conflicte cu colegii care începuseră să-l marginalizeze, unul dintre cele mai cunoscute fiind cel cu Kamara. Chiar dacă n-a reușit să câștige sau să lege prietenii, este mândru de faptul că a reușit să treacă prin 13 săptămâni de concurs fără să se facă de rușine și că și-a depășit condiția.

„Sincer, și eu mă vedeam în finală. Nu știu dacă neapărat câștigător pentru că aici sunt multe de discutat. În momentul în care am intrat în Survivor, mi-am pus fiecare etapă în parte: să încep, să nu plec printre primii,  să intru pe traseu, să nu mă fac de râs, să văd care este diferența dintre ceea ce se vedea la televizor și ce este în realitate. (…)

Eu nu o văd ca pe un abandon pentru că sună într-un mod cum eu nu sunt obișnuit. Pot să spun că mentalitatea de sportiv m-a ajutat ca să rezista atât de mult. Spiritul și respectul față de artele marțiale m-au ajutat cumva să trec peste foarte multe chestii psihice, peste aceste provocări care au fost duse la extrem. De altfel, n-am crescut vreodată, sincer, că aș putea să trec peste anumite lucruri. Cu toții o să vă gândiți la conflictul cu Kamara, dar până atunci, a fost un alt conflict foarte dur (cu el însuși, n.r.)”, a spus fostul concurent de la PRO TV în emisiunea La Măruță