Ținuta tradițională pe care a îmbrăcat-o Alexandra Stan la cununia civilă. Cum arată în costum popular

Alexandra stan a fost foarte subtilă în ceea ce privește viața ei amoroasă și l-a ținut pe Emanuel Necatu cât mai departe de ochii curioșilor. Vestea că artista s-a căsătorit a venit ca o adevărată surpriză pentru fanii acesteia, care așteptau cu nerăbdare să vadă cât mai multe imagini de la evenimentul discret.

Vedeta nu și-a lăsat prietenii virtuali să aștepte prea mult și a publicat câteva imagini de la cununia civilă prin intermediul unor InstaStory-uri, însă ce le-a atras atenția tuturor au fost ținutele tradiționale pe care le-au îmbrăcat cei doi îndrăgostiți.

De curând, Alexandra Stan a publicat pe Instagram mai multe imagini din momentul în care a făcut marele pas. Postările au atras imediat atenția internauților, însă ținutele tradiționale ale celor doi au întors toate privirile.

Artista a îmbrăcat un costum popular pe care l-a asortat cu o maramă și un buchet de flori albe. Un lucru este evident, ținuta i se potrivește de minune și îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, dar și formele provocatoare ale corpului.

Și Emanuel a îmbrăcat o ie bărbătească care i-a venit foarte bine și i-a scos în evidență farmecul. Cei doi au arătat spectaculos în cea mai importantă zi din viața lor, iar piesele vestimentare pe care le-au purtat au transformat evenimentul în ceva inedit.

Deși Alexandra Stan nu a vorbit până acum despre Emanuel și cum a reușit să construiască o relație cu el, chimia dintre cei doi este vizibilă din fotografiile publicate de artistă pe rețelele sociale.