Cum arata acum Anais, fiica lui Guta, dupa ce a crescut mare-mare. Ea ca ea, dar stai sa o vezi pe Beyonce. Ce s-a ales de ea dupa ce a disparut de la TV

Deja nu mai este un secret faptul că Nicolae Guță a avut relații de dragoste cât se poate de tumultuoase cu mai multe femei din România. Printre acestea se numără și Georgiana Mădălina Dumitriu sau ”Beyonce de România”, așa cum o cunoaște o țară întreagă. Iată ce s-a întâmplat cu blondina de când a dispărut de la TV și cum arată fiica ei și a manelistului!

Mădălina Georgiana Dumitriu, așa cum e cunoscută pe numele său real, s-a despărțit de Nicolae Guță la scurt timp după ce a născut-o pe Anais. Tânăra a mărturisit de mai multe ori că nu mai păstrează legătura cu celebrul manelist.

Beyonce de România a povestit că nu mai discută cu Nicolae Guță și că singurele momente în care el se interesează de fiica lui, Anais, sunt în perioada sărbătorilor de iarnă. În rest, Mădălina Dumitriu își crește singură fetița în vârstă de șapte ani.

Anii au trecut, iar acum Anais nu mai este bebelușul pe care l-a cunoscut toată lumea. Mădălin Dumitriu se mândrește cu fiica ei pe rețelele de socializare și îi declară dragoste necondiționată de fiecare dată când are ocazia.

Despre Nicolae Guță, Mădălina Dumitriu a afirmat că nu mai păstrează legătura cu fiica lui, deoarece partenera sa de viață din prezent nu ar fi de acord cu acest lucru. Beyonce de România s-a declarat dezamăgită de dezinteresul pe care manelistul îl prezintă atunci când vine vorba despre Anais.

Și Mădălina Dumitriu a avut parte de o schimbare de-a dreptul spectaculoasă. Fotografiile incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare strâng mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea internauților.

La scurt timp după ce a născut-o pe Anais, Beyonce de România a trecut printr-o perioadă cât se poate de delicată. S-a tot zvonit că blondina ar face videochat, iar Mădălina Dumitriu a recunoscut și și-a asumat acest lucru.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a mărturisit că nu avea unde să locuiască cu fiica ei, Anais, așa că a fost nevoită să recurgă la un astfel de gest.

”Am recunoscut că am făcut vide.ochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra”, povestea acum ceva timp Mădălina Dumitriu.