Soacra și-a rugat familia să-i construiască o pivniță

Până nu demult, pivniţa era întâlnită în restaurante sau în casele celor cu adevărat împătimiţi. Din cauza condiţiilor speciale de amenajare, acest spaţiu era considerat drept o provocare. Însă datorită noilor tehnici de aerisire şi umidificare, ea a devenit accesibilă oricui.

Exemplul perfect este proprietarea unei case, care mereu se plângea că nu are și ea o pivniță în gospodărie. Ginerele, când a auzit, imediat s-a apucat de treabă împreună cu tatăl său.

Inițial, proiectul acestei pivnițe nu era așa de complex. Ei și-au dorit să construiască un simplu subsol, dar în procesul de lucru s-au râzgândit și a ieșit această minunăție! Iată ce le-a reușit:

Construcția incredibilă este compusă doar din două încăperi. Prima, partea de sus, este ca o pernă aeriană, iar rolul ei este de a proteja.

Scara coboară spre diferite conservații care au fost aranjate frumos în toate colțurile pivniței.

Mai precizăm și faptul că pereții au fost prelucrați cu soluții speciale antimucegai și antifungice.

Pentru a preveni umezeala am făcut două orificii de ventilare. Recipientele se schimbă periodic, deoarece se umplu.

Tatăl și ginerele au mai instalat și o lampă incandescentă veche pentru a se menține constant o temperatură caldă. Temperatura nu coboară mai jos de 0°C.

Cred că meșterii au făcut față cu succes acestei sarcini. Acum, mai rămâne să vedem cât de iscusite sunt gospodinele. Voi ce părere aveți de această construcție?