Tavi Clonda are un tatuaj ascuns, pe care doar Gabriela Cristea îl vede! Cum arată

Tavi Clonda este unul dintre cei mai apreciați artiști români, acesta având în prezent mai bine de două sute optzeci de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram. De curând, admiratorii au descoperit tatuajul ascuns al acestuia, pe care doar Gabriela Cristea îl vede.

În vârstă de 41 de ani, Tavi Clonda se poate considera nu doar un artist de succes, ci și un bărbat împlinit. În 2015 s-a căsătorit cu Gabriela Cristea, femeia care i-a dăruit două fetițe superbe.

Cei doi sunt apreciați pentru frumoasa căsnicie pe care o au, dar și pentru modul în care reușesc să se împartă între familie și carieră.

Cei doi au fost nevoiți să se adapteze unui nou stil de viață, dar au demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Născut pe 15 septembrie 1979, la Brăila, Tavi Clonda a fost încă de mic pasionat de muzică și a luat cursuri de pian. În paralel cu studiile din domeniul construcțiilor, acesta a făcut canto la Școala Populară de Artă din Brașov. Câțiva ani mai târziu, acesta se putea lăuda deja cu o bogată experiență de artist. În 2015, acesta a decis să facă pasul cel mare și s-a căsătorit cu Gabriela Cristea, o celebră vedetă de televiziune. Cei doi au demonstrat că diferența de cinci ani dintre ei nu a fost niciodată un impediment.

„El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea, relatează Spynews.

Aceștia au împreună două fetițe, pe nume Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena și fiecare fotografie de familie postată pe Instagram face senzație și adună instant mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că fanii îi iubesc din plin.

Într-o poză a sa de pe Instagram, Tavi Clonda apare într-o ipostază de adevărat rockstar, în ceea ce pare a fi un dressing. Îmbrăcat cu tricou negru, blugi de culoare deschisă și teniși albi, artistul aafișează un zâmbet de milioane. Și fiindcă și-a ridicat puțin tricoul în zona șoldului, fanii au putut observa imediat un detaliu pe care puțini îl știau. Este vorba despre un tatuaj în zona de jos a abdomenului, în partea dreaptă. Desenul este bine ascuns și doar Gabriela Cristea îl vede.

„E vineeeeeeeeeeri!!!!! 😎😍🤗💪🏼Weekend minunat sa aveti!!!”, a scris cântărețul în dreptul fotografiei ce a adunat sute de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

„Multumim la fel si ție”, „Super”, „La fel si voi, weekend super ! ❤️❤️❤️❤️”, „Iubesc familia Clonda❤️❤️❤️”, „Aveti harul de-a darui o energie pozitiva, va admir pe dumneavoastra impreuna cu frumoasa familie!!!”, iată doar o parte din reacțiile fanilor de pe Instagram.