Ce a facut Andreea Mantea dupa ce Cristi Mitrea a dezvaluit numele iubitului ei

Cristi Mitrea a facut noi dezvaluiri la Catalin Maruta! Sportivul a anuntat care este numele iubitului secret al Andreei Mantea! De asemenea, Cristi a marturisit ca regreta faptul ca a participat la Burlacita, emisiunea unde a cunoscut-o pe frumoasa prezentatoare, Andreea Mantea!

Potrivit luptatorului, este vorba despre Valeriu Floricel, producatorul emisiunii Se striga darul de la Kanal D!

„L-am cunoscut si pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am vazut de vreo doua ori la Andreea acasa. N-am discutat prea multe! Ce era sa discut cu el? Sa-i spun ca ce face cu el a facut si cu mine? Nu prea avem ce sa vorbim. Nu sunt intr-o relatie buna cu Andreea acum! Noi ne facem viata un calvar. A fost o vreme cand eu nu-i raspundeam la telefon, apoi nu-mi raspundea ea. Am incercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasa la Maruta”.

Dupa dezvaluirile facute de Cristi Mitrea, Andreea Mantea a postat o imagine pe reteaua de socializare unde a scris “Iubirea este totul“.

In cadrul podcast-ului Acasa la Maruta, Cristi Mitrea a dezvaluit cine este adevarata sa iubita! Acesta are o relatie de patru ani cu Andreea Caranda, celebra Colombina de la Abracadabra!

„E ceva. E acolo, nici noi nu stim ce este. O iubesc. Probabil sunt si aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are si un copil mai mare, am scapat. Mi-e teama sa fac pasul (n.r. casatorie). Cred ca ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relatie. Nu suntem cuplu asa, suntem noi intre noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalina, suntem puternici. Emotional vorbind, avem un confort foarte mare in a sta impreuna, ne completam din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea sotie. Daca ar tacea cateodata, ar fi perfect”, a marturisit Cisti Mitrea in podcastul „Acasa la Maruta”.