Cum s-a lăsat filmată Anamaria Prodan la peste 3.500 de kilometri distanţă de soţul ei. Imagini de la 40 de grade Celsius

Anamaria Prodan s-a mutat luna trecută în apartamentul de lux din Dubai, pentru a sta cât mai departe de scandalul de divorț în care a ajuns cu soțul ei. Chiar dacă este la peste 3500 de kilometri distanță de Laurențiu Reghecampf, vedeta pare a se simți excelent în Emirate.

Anamaria a postat mai multe poze din locuința de 4 milioane de euro pe care o deține, dar și-a încântat fanii și cu imagini din bolidul Lamborghini pe care a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro.

În ultimele zile, soția antrenorului de la Universitatea Craiova a postat mai multe imagini de la o piscină care a are vedere directă spre Burj Khalifa, celebrul zgârie-nori din Dubai.

Anamaria Prodan tocmai a postat și un filmuleț în care radiază de fericire, chiar dacă temperatura era de 40 de grade Celsius. A folosit și mai multe emoticoane în care a lăsat de înțeles că iubește ceea ce face.

Postarea care a adunat mii de aprecieri în numai câteva ore pare a veni în contradicție cu cea din urmă cu două zile, în care Anamaria Prodan a părut cu nervii la pământ.

Nemulţumită de tot scandalul care a apărut în ultimele luni, Anamaria a ieşit la atac şi a folosit cuvinte dure. „Luaţi mâinile de pe Reghecampf”, a ţinut să transmită vedeta, care nu s-a ferit să treacă şi la ameninţări.

„Acționăm în judecată sau terminați cu nenorocirile? Copiii mei de vis merită așa ceva? Eu merit după atâția ani așa ceva? Cât să vă las? Rușine aveți?

Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-şi bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea si mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este şi oricum îl cheamă, orice prieteni “sus puși”… sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia repede la el să nu mă uit către ei eu ! Pentru că nu ating pe nimeni. Doar ma uit, mă rog la Dumnezeu şi atât. Finalul îl vedem împreună pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu, mi-a făcut dreptate!

Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea căci se va alege praful de cine ne face rău!!! Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.