Antonia, însărcinată pentru a 4-a oară!?! „De data aceasta poate va fi fetiță!” Alex Velea a confirmat: „Ea e mama bebelușului meu”:

Weekendul trecut, Antonia și Alex Velea au devenit nași pentru doi tineri, care au ales să își unească destinele. Sexy-nășica a schimbat două ținute, iar cea pe care a dezvăluit-o recent i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară. Mai mult, cântăreața și partenerul ei de viață au făcut publice două mesaje subliminale, după ce fanii au întrebat-o dacă este sau nu gravidă din nou.

Antonia și Alex Velea se află de la începutul săptămânii în Shanhai, unde s-au întâlnit cu creatorul de modă Tommy Hilfiger, cu care au început să colaboreze. Cu gândul la nunta la care au fost recent nași, artistul a urcat pe o rețea de socializare o poză de album cu mirii și frumoasa lui familie. Toți au făcut ochii mari când au văzut ținuta Antoniei, o rochie maro cu buline albe, care se asortau cu manșetele și gulerul, dar și cu papucii… căci, nu-i așa… Kanye West a lansat această modă de a te încălța în papuci la nunți. În timp ce unii o criticau pentru alegerea vestimentară făcută, alții o felicitau pentru sarcină. Pentru că… după cum puteți observa în fotografia de la nunta celor doi tineri pe care Antonia și Alex Velea i-au nășit, frumoasa cântăreață afișează o burtică de graviduță destul de bine conturată.

“Îți pune burtica în evidență această rochiță. de data aceasta poate va fi fetiță. sarcină ușoară în continuare!”, “Antonia este însărcinată iar?”, “Antonia e enervant de frumoasa… dar tinuta aia e un pic horror. Si papucii din picioare merg perfect ca nasa pe langa Alex Velea care e la 4 ace de sus pana jos. In fine, voua vedetelor va e permis orice ca cica revolutionati moda. In rest sunteti o familie super frumoasa, va potriviti maxim si aveti niste copii minunati. Sa va traiasca copiii si finii sa va bucurati de ei.”, “Frumoși toți! Mai ales băieții”, “Sunteți fantastici de frumoși toti, suflete gingase! Căsnicie super fericita cu multe bucurii si împliniri sa aveți frumosilor! 💐💐” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.

Deocamdată, nici Alex Velea și nici Antonia nu au răspuns mesajelor despre posibila sarcină venită din partea fanilor, însă, fiecare a avut câte o reacție pe Instragram. Artista a urcat pe Instagram Stories un clip scurt cu Alex Velea în timp ce este în lenjeria intimă în camera de hotel, iar pe imagini a scris în limba engleză mesajul: “My baby’s father (n.r.: Tatăl bebelușului meu)”. La rândul lui, cântărețul a postat pe Instagram Stories său un video cu partenera lui de viață, care era tot în lenjerie intimă, iar pe imagini a notat: “My baby’s mother (n.r.: Mama bebelușului meu)”.

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.