Au fost atâta timp colegi de platou și lumea nici nu știa că sunt împreună (deși unii bănuiau). Dar acum a venit marea surpriză: S-au logodit!

La nicio săptămână de când au rămas fără emisiunea pe care o prezentau la Antena Stars, Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru s-au logodit. După ce au savurat în intimitate fericitul eveniment, cei doi au împărtășit numeroșilor fani pe care îi au schimbarea apărută în viața lor. Pasul lor spre un alt nivel al relației i-a luat prin surprindere pe mulți, însă, nu puțini au fost aceia care i-au felicitat.

Cunoscut drept cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu, fostul prezentator și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe care care i-a fost ani la rând atât colegă de prezentare, cât și prietenă. Conform postării făcute pe rețelele de socializare, totul s-a petrecut în miez de noapte, în timpul unei vizite. Și, după ce a auzit marea întrebare din partea lui Răzvan Botezatu, focoasa brunetă s-a trezit din nou întrebată și pe Internet, unde acesta a reluat-o când a făcut publică o poză cu ei doi.

“Vizită la ceas de seară! ❤️ @raluca__dumitru, vrei să fii soția mea? 🙈💍🤣” este mesajul scris la selfie-ul postat pe Facebook.

“Accept si fara 💍! Raspunsul este: «da!» ❤️”, a reacționat imediat Raluca Dumitru.

Deși despre ei s-a spus multă vreme că formează un cuplu, dincolo de camerele de filmare, ba chiar s-au sărutat la un eveniment anul trecut, unii dintre fani i-au întrebat dacă logodna e adevărată sau e în glumă.

“Wow, venim la nuntă!”, “Felicitări! Doamne ajuta!Să fie cu noroc”, “Asta este cum se spune la noi, în Berceni: «la mișto»? sau este pe bune. Ca să ștu cât de tare mă bucur și țip la ora asta!!??”, “Bravo, Razvan, sunteti super amândoi! Abia astept sa va vad impreuna. Sa fiti fericiti ca meritati.”, “Casa de piatra de râu!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.