Oricine și-ar dori o mamă ca ele! – Topul celor mai iubitoare mame, conform zodiei:

Oricine și-ar dori o mamă ca ele! – Topul celor mai incredibile mame, conform zodiei

1. Pești

Mamele Pești îi îndrumă pe copiii lor să fie atrași de artă și le sprijină decizia dacă vor să pornească în această direcție. Creativitatea e numărul unu pentru mama Pești.

2. Berbec

Mama Berbec își dorește copii activi, care să nu se teamă de provocări și care să nu fie prea timizi pentru a încerca lucruri noi. Berbecii își doresc copii neînfricați, la fel ca ei.

3. Gemeni

Mamele Gemeni pot discuta despre orice cu copiii lor încă de la vârste fragede și comunică excelent cu ei și le înțeleg nevoile indiferent de vârstă. Mamele Gemeni sunt mereu la modă și la curent cu ultimele tendințe în materie de copii.

4. Capricorn

Capricornii iau rolul de mamă extrem de în serios și se luptă pentru copiii lor. Mamele Capricorn dedică majoritatea timpului lor familiei.

5. Taur

Mamele Taur au toată răbdarea din lume pentru copiii lor, dar pot fi și încăpățânate, fapt care duce la conflicte între ele și copiii lor adolescenți.

6. Balanță

Mamele Balanță încurajează armonia și echilibrul în căminul lor. Balanțele vor să fie prietenele copiilor lor pe care îi învață să fie generoși și să împartă totul cu ceilalți.

7. Rac

Mama Rac își iubește și își ocrotește puiul întodeauna. Vrea mereu să-l protejeze și să-l facă se simtă bine. Mamele Rac se laudă cu copiii lor și le încurajează creativitatea.

8. Săgetător

Săgetătorii vor să vadă lumea alături de copiii lor, să devină independeți și să cunoască multe lucruri încă de la o vârstă fragedă. Nu sunt mame cu reguli, dar copiii lor nu vor fi ca ceilalți.

9. Fecioară

Mama Fecioară are așteptări înalte din partea copiilor ei și câtedodată poate să-i critice dur, dar îi iubește la fel de mult chiar și atunci când o dezamăgesc. Mamele Fecioară sunt perfecționiste și pot face o mulțime de lucruri în același timp.

10. Scorpion

Scorpionul știe întotdeauna ce se întâmplă cu copilul ei, chiar înainte ca el să-i spună ceva. Mamele Scorpion așteaptă sinceritate de la copiii lor. Scorpionul își apără cu îndârjire copiii, dacă sunt jigniți sau în pericol

11. Vărsător

Vărsătorii se asigură că le oferă copiilor educație cu privire la problemele importante din lume, cum ar fi încălzirea globală. Mama Vărsător nu obișnuiește să le arate copiilor săi cât de mult îi iubește.

12. Leu

Mama Leu se comportă ca și cum ar fi de-o vârstă cu copiii ei. Se joacă cu ei și le face mereu cadouri. Cheltuie mulți bani pentru fericirea copilului ei, dar poate avea atitudini narcisiste chiar și față de un profesor de-al copilului.

sursa: estisuperba.ro