Discuție emoționantă între Cristi Mitrea și fiul lui: „David, ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut?” Răspunsul fiului Andreei Mantea l-a lăsat fără grai pe luptător:

Cristi Mitrea este topit după băiețelul lui și al Andreei Mantea! El a precizat pe rețelele de socializare că a avut o discuție de „oameni mari” cu David, care în mai a împlinit 3 anișori. Micuțul i-a spus tatălui său că îi lipsește fericirea, iar dialogul dintre cei doi a făcut deliciul fanilor.

Micuțul David este nefericit pentru că o fată nu îi împărtășește sentimentele de iubire. Băiețelul și tatăl lui au purtat o discuție despre acest lucru. Cristi Mitrea l-a „tras de limbă” pe băiatul lui și a filmat întregul dialog.

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit… Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi Mitrea

„Nu știu”, a răspuns David. „Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva”, l-a mai întrebat fostul partener al Andreei Mantea. „Îmi lipsește o fericire”, i-a explicat micuțul.

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?”, a spus Mitrea.

„Da. Iubire”, a replicat David.

„Cum, cum? Iubire? Dumnezeule…Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? Hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?”, a întrebat Cristi Mitrea.

„Îhî”, a răspuns David.

„V-ați pupat? Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?”, i-a pus Cristi Mitrea băiețelului.