Cele mai infidele zodii de femei si de barbatii! Sunt marii tradatori ai zodiacului

Din punct de vedere astrologic, există nativi consideraţi de specialişti drept cele mai infidele zodii, atât în ceea ce priveşte bărbaţii, cât şi femeile.

Berbec

Când un Berbec va înşela, cel mai probabil va face acest pas pentru că îşi doreşte o relaţie pasională. Nativii din Berbec sunt extrem de energici şi dacă partenerul nu poate ţine pasul cu ei, se simt îndreptăţiţi să meargă mai departe fără el.

Această îndreptăţire include nativii din Berbec în rândul celor mai infidele zodii la femei şi bărbaţi.

De asemenea, Berbercul are un ego nemăsurat, motiv pentru care este foarte important să i se ofere constant atenţie fizică.

Partenerul trebuie să găsească permanent soluţii pentru a-i stârni interesul, ceea ce îl face pe Berbec una dintre cele mai infidele zodii.

Gemeni

Permanent neliniştiţi, Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală pentru a se simţi legaţi de partenerii lor, motiv pentru care comunicarea este un aspect esenţial. Când nativii din Gemeni înşală, se implică în primul rând emoţional, dincolo de aspectul fizic.

Sunt predispuşi la dezvoltarea de relaţii romantice prin intermediul site-urilor de dating sau alte modalităţi care ţin de zona online.

Recomandat este ca partenerii Gemenilor să le menţină treaz interesul prin conversaţii presărate cu aluzii se xu ale, acest tip de stimulare mentală fiind principala modalitate prin care li se poate câştiga şi menţine atenţia.

Faptul că gemenii se implică emoţional atunci când înşală este un indiciu clar că se numără printre cele mai infidele zodii atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Peşti

Peştii au o imaginaţie debordantă şi nimic nu le place mai mult decât să întreţină iluzia unui amor predestinat, care va dăinui pentru totdeauna.

În acelaşi timp, această nevoie de a visa cu ochii deschişi la marea dragoste îi poate face adesea să devină nefericiţi când relaţia ajunge într-o zonă de confort, de rutină.

Partenerii nativilor din Peşti ar trebui să le ofere mereu motive să creadă că ei sunt marea dragoste pe care au aşteptat-o, altfel riscă să fie înşelaţi, Peştii numărându-se printre cele mai infidele zodii la femei şi bărbaţi.

Cele mai infidele zodii la femei şi bărbaţi: Scorpion Scorpionul este atât de misterios, pasional şi are o latură atât de întunecată încât adesea este o zodie asociată cu infidelitatea, ceea ce nu este pe deplin adevărat.

Discret şi intens în relaţiile amoroase, nativul din Scorpion poate fi cu adevărat loial, dar cu amendamentul că are mare nevoie de un partener care să-i satisfacă dorinţele sexuale devastatoare şi nevoia incredibilă de pasiune.

Cel mai bun sfat pentru partenerul Scorpionului este să nu-i fie teamă sau jenă să încerce şi activităţi se xu ale ceva mai neobişnuite, considerate perversiuni, pentru a-l face fericit.

Taur

Cei născuţi în zodia Taur sunt de regulă foarte loiali, dar devin tentaţi să înşele dacă suspectează că partenerul nu le este la fel de fidel.

Practic, suspiciunea de infidelitate atrage infidelitate în cazul lor. Pe de altă parte, nativii din Taur sunt extrem de senzuali şi adesea calcă strâmb doar pentru a-şi satisface plăceri interzise.

Interesul Taurului poate fi menţinut de partenerii care îi arată mereu cât de importanţi sunt pentru ei, emoţional şi fizic.

Cu alte cuvinte au nevoie de mult se x, dovezi de afecţiune şi mese copioase, gătite în casă. În caz contrar, îşi dau „arama pe faţă” şi se comportă astfel încât n-ai cum să nu-i incluzi în cele mai infidele zodii la femei şi bărbaţi.

Leu La fel ca Berbecii, nativii din Leu sunt născuţi sub influenţa unui semn de foc, motiv pentru care au nevoie de dramă şi pasiune în viaţa amoroasă. În acelaşi timp, Leii simt în permanenţă nevoia să se afle în centrul atenţiei şi să fie mereu cei mai buni, indiferent ce ar face, motiv pentru care partenerii trebuie să diversifice repertoriul sexual şi să le dea de înţeles cât de minunaţi sunt ca amanţi.

Atunci când Leul trădează în dragoste, partenerii nu ar trebui să fie surprinşi dacă rivala/rivalul este o versiunea a lor mai tânără.

Nu e de mirare dacă ţinem cont de faptul că urăsc ideea de a îmbătrâni şi sunt fascinaţi de energia tinerilor pe măsură ce trec anii, motive destul de puternice pentru ca Leii să facă parte din rândul celor mai infidele zodii atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de atenţie şi de acţiune în permanenţă, ceea ce se extinde şi în viaţa amoroasă. Mereu interesaţi să încerce lucruri noi, nativii din Săgetător nu pot fi determinaţi de la bun început să-şi ia un angajament serios faţă de un partener.

Obişuiesc să flirteze destul de mult, aşa că se pot trezi destul de uşor în situaţii delicate, chiar şi atunci când nu vor decât să se distreze. Pot fi parteneri loiali dacă partenerii le înţeleg nevoia de libertate şi spiritul de aventură.

În caz contrar, vor ajunge să se numere printre cele mai infidele zodii la femei şi bărbaţi.