Stegarii s-au pus pe treabă în noua casă! Cât au trudit Vulpița și Viorel pentru noul lor cuibușor

Vulpița și Viorel s-au pus pe treabă de cum au pășit în noua lor locuință din Buzău. Cei doi soți au luat mătura și sapa și au început să își curețe grădina, fiind mare nevoie de o reamenajare a locuinței.

Soții Stegaru sunt mândri nevoie mare de noua lor casă, astfel că s-au apucat imediat să facă ordine. Veronica a luat cu încredere mătura, iar Viorel sapa, și au început să strângă cu hărnicie toate frunzele căzute în curtea lor. Cu mult drag și spor, Veronica și Viorel din Blăgești și-au dres cu mare bucurie noul cuibușor de nebunii, unde cred ei că își vor forma căminul pe care și l-au dorit.

În timp ce trudeau cu patos, Viorel nu s-a putut abține din a nu-și tachina soția, spunând că în ipostaza de femeie muncitoare îi stă cel mai bine Veronicăi.

„La tine e bun sportul ăsta de dat cu matura”, a glumit Viorel, în timp ce Vulpița mătura curtea ca o adevărată soție devotată.

După ce au terminat de măturat în curte și de curățat în grădină, soții Stegaru au pornit în căutarea unui magazin alimentar, munca multă făcându-le poftă de mâncare. Și pentru că sunt noi în sat, Veronica și Viorel au cerut indicații din partea unei vecine foarte binevoitoare.

La fel de săritoare a fost și o altă vecină, care s-a bucurat foarte mult că Vulpița și Viorel au decis să se mute în satul lor, tocmai din Blăgești. Mai mult, femeia, trecută de prima tinerețe, le-a împărtășit din experiența ei de viață și le-a oferit sfaturi prețioase.

„Să își vadă de casa lor, să nu mai asculte de gura lumii. Ei n-au nici un drum, trebuia să îi îndrume cineva. Toată lumea geșește, dar se iartă. Iar pe tine, fetiță, altul nu te-ar fi iertat pentur ce ai făcut”, au fost cuvintele vecinei celor doi nou-veniți.