Unde locuieste Mara Banica. Din ce bani si-a facut casa boiereasca

Mara Bănică trăieşte pe picior mare. Vedeta TV locuieşte într-o adevărată casă boierească, conform spuselor sale, situată într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Jurnalista trăieşte într-o locuinţă spaţioasă, luxoasă, iar în urmă cu ceva vreme a prezentat-o publicului. Mara se laudă cu câteva obiecte foarte interesante, dintre care cel mai tare iese în evidenţă biblioteca sa.

Ea mai are şi o oglindă veche, recondiţionată de tatăl său, despre care spune că are o mare valoare sentimentală.

„Este o casă boierească. Fiecare obiect are o poveste. În toate ţările în care merg ajung la târgurile de vechituri. Oglinda este luată de la comunitatea evreiască şi este recondiţionată de tata. Valoarea sentimentală este mult mai mare. Nu aş putea trăi fără bibliotecă”, spunea Mara Bănică.

Mulţi se întreabă, însă, de unde are aceasta bani pentru a întreţine o asemenea locuinţă. Ei bine, putem să presupunem că ea a încasat sume frumoase din salariul de la Antene, mai ales că în urmă cu aproape doi ani se lăuda că „a spart” în jur de 10.000 de euro pe cumpărături, în Germania.

„Am fost un weekend la cumpărături, la distracţie. Mi-am luat cadouri de ziua mea. Ceasul ăla scump e la mână, mi-a fost frică să îl las în avio. i-am luat o geantă. Oamenii te văd şi ştiu că sunt ale tale, sunt muncite. 10 000 de euro, cam aşa, în trei zile”, a declarat vedeta.