Liviu Vârciu a comis-o! Cum a reacționat iubita lui, Anda, după ce a petrecut o noapte întreagă cu băieții

Liviu Vârciu s-a apucat de vlog, iar imaginile cu el au devenit imediat virale. După o noapte petrecută cu băieții, la un pahar, Liviu Vârciu a ajuns acasă, la iubită și a pornit camera de filmat. Tânăra nu a fost prea încântată că a fost trezită cu noaptea în cap așa că l-a „ped.epsit” pe artist.

Liviu Vârciu a făcut senzație în mediul online. Acesta s-a filmat după ce a băut câteva pahare și a fost extrem de sincer cu internauții. Acesta s-a plâns că iubita lui nu este foarte receptivă și i-a refuzat avan.surile am.oro.ase.

Aceasta a fost trezită de către Liviu Vârciu, care avea poftă de „iubit”. Însă a fost refuzat imediat și rugat să o lase să doarmă. Cum încercările lui de a o convinge nu au prea au dat roade, Liviu și-a vărsat of-ul în fața internauților și le-a povestit prin ce trece.

„O sa-mi cer scuze față de toți sper.m.atoz.oi.zii care o sa dea cu ca.pul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împ.ereche.rea cu ma.sculul, asta înseamnă că întoarce spatele masc.ulului. Asta înseamnă că feme.la refuză total fec.un.darea masc.ulului”, a spus Liviu Vârciu.

Iubita lui Liviu Vârciu nu a fost prea încântată de faptul că a fost trezită la prima oră a dimineții, așa că a încercat să îi explice acest lucru și să se întoarcă la somn. Jocul dintre cei doi a fost savurat de internauți, iar vlog-ul artistului a devenit imediat viral.

„Nu ne mai repro.ducem, nu mai repr.oduce nimic acum. Acum e ora 4:00… facem puțin nani și după ne trezim și ne repro.ducem cât vrei tu… Bebe, nu ne repr.oducem asta am zis… Hai bebe, lasă-mă și pe mine puțin și mai vorbim la 4:15”, a spus iubita lui Liviu Vârciu.