Secretul Oanei Zăvoranu. Ce a avut mereu în casă, fără ca nimeni să bănuiască

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc pentru atitudinea de Xena pe care o abordează mereu, pentru criticile sale aduse noilor venite în lumea mondenă, dar și pentru opulența și luxul în care trăiește.

Oana Zăvoranu a venit mereu cu câte ceva nou atât din punct de vedere vestimentar și estetic, cât și din punct de vedere al propriului confort. De această dată, este vorba despre casa sa, cu care se laudă la orice pas, fiindu-i și creație, vedeta afirmând că designerul a fost conceput exclusiv de ea.

În descrierea acestora, bruneta a inserat un mesaj în care se mândrește cu faptul că aranjamentul casei sale este gândit de ea. De altfel, vedeta se laudă cu propriul său concept. Pe lângă ”tapetarea” casei de oglinzi, mocheta groasă neagră și mobila în totalitate din oglindă, Oana Zăvoranu subliniază, în mesajul său, că este vorba de mobilă care să umple 300 m de cameră ultra spațioase, ceea ce ”înseamnă Oana Zăvoranu concept, în totalitate”.

În continuare, bruneta a reamintit că: „mereu casele mele au fost făcute în proporție de 100% după ideile mele, fără vreo firmă de design de interior”. Ulterior, Oana Zăvoranu a trecut la alt subiect, menționându-le și pe ”așa-zisele vedete” din showbiz-ul autohton. Artista a sărit la gâtul celor care apelează la ajutorul unui profesionist pentru a-și decora locuința spunând că ”azi, dacă cumpără trei fotolii, un `șifoner`, o veioză și o măsuță, apelează urgent, dragă, la interior designer, pentru că neuronii lor nu pot `să diluească` cu atâta mobilă”.