6 greseli de coafura care te pot face sa arati mai batrana:

Ce esti dispusa sa faci pentru a ramane mai tanara? In aceste zile exista o multime de proceduri si produse care pretind ca te mentin tanara pentru totdeauna.

Foarte adesea, toate aceste produse sau proceduri tind sa fie destul de costisitoare si nu toata lumea isi poate permite tineretea vesnica la un astfel de cost.

Insa, cu toate acele varietati de optiuni, pare ca uitam ca exista lucruri simple care ne fac sa aratam chiar mai in varsta decat suntem.

Printre aceste lucruri simple sunt coafuri alese gresit. De aceea astazi am decis sa iti spunem despre 6 greseli pe care aproape fiecare doamna le face si o fac sa arate mai in varsta, in loc sa o faca sa para mai tanara sau cel putin de varsta ei. Deci, care sunt ele? Sa ne uitam mai atent!

1. Par scurt

In aceste zile, numarul de tunsori moderne este atat de vast si versatil incat este dificil sa alegi doar una. Cu toate acestea, indiferent ce ar fi, iti sugeram sa stai departe de stilurile conservatoare cat mai mult posibil, deoarece acestea sunt cele care te fac sa arati mai in varsta.

2. Par lung

Parul lung este frumos indiferent de varsta ta. Singurul lucru este ca atunci cand imbatranesti si iti porti inca parul lung, drept si impartit in carare pe mijloc, ai putea atrage atentie nedorita asupra ridurilor tale. Acest lucru nu este cu siguranta ceva ce ai dori, de aceea iti recomandam sa alegi coafurile asimetrice stil bob, sau ceva in acea gama.

3. Nuante mai deschise

Este un fapt dovedit ca nuantele mai intunecate fac ridurile tale mai evidente decat cele mai deschise. Nu-ti fie frica sa alegi cel putin o nuanta mai deschisa la un moment dat. Efectul nu te va lasa dezamagita.

4. Contrast

O nuanta prea deschisa nu este, de asemenea, o decizie draguta, deoarece nu va exista o diferenta vizibila intre tonul pielii si tonul tau de par. Sa nu iti fie frica sa adaugi putin contrast perspectivei tale.

5. Parul carunt

Mai intai de toate, ar trebui sa ai grija mai bine de par atunci cand incepe sa albeasca, deoarece este deja mai deteriorat. In al doilea rand, din moment ce parul in nuante argintii este la moda in zilele noastre – de ce sa nu-l evidentiezi?

6. Schimbarea

Schimbarile sunt minunate atunci cand acestea sunt usoare, nu dramatice, tine minte acest sfat!