9 lucruri la care se gândesc bărbații înainte de o partidă de am0r

Prin mintea bărbaților trec multe lucruri înainte de a ajunge la momentul contactului intim. Cu siguranță orice femeie și-ar dori să poată intra în mintea unui bărbat pentru a vedea care sunt gândurile acestuia. În principiu, gândurile lor sunt amestecate, dar iată care sunt principalele lucruri care îi preocupă:

1. Atunci când se gândesc prea mult la cum să sărute, bărbații uită cum să sărute natural, pentru că se concentrează prea tare.

2. Oare cum arată dezbrăcată? Ei bine, atâta timp cât nu e acoperită de un puf blond, e în regulă. Nici măcar nu știu de ce am gândit asta.

3. Unde ar trebui să îmi pun mâinile? Pe talia ei? Pe partea din spate a gâtului? O să îi pun o mână pe umăr și una pe sân. Așa pare mai natural.

4. Câte catarame are cureaua asta? Ce se întâmplă aici? De ce trebuie să rezolv un puzzle doar ca să îi desfac cureaua?

5. Ok, cu pantalonii ei e și mai rău. Nu cred că nasturele ăsta e prea funcțional. O să trag de el foarte tare sperând că asta trebuie oricum să fac.

6. Voi încerca să-i dau pantalonii jos dintr-o dată, dar nu, au rămas prinși la genunchi. Acum la glezne. Bine, asta e muncă de echipă. Ajută-mă puțin, te rog.

7. Oare am o zi bună azi? Arăt bine, sper să arăt bine.

8. Sper că nu o să stingă lumina. Șiii… a stins lumina!

9. Din respect, ar trebui ca unul din noi să spună cu voce tare ce urmează să se întâmple sau pur și simplu începem?