5 secrete murdare pe care femeile continuă să le ascundă de bărbați

Specialiștii în comportamentul uman au spun că bărbații și femeile nu gândesc la fel pentru că nici nu simt la fel când vine vorba despre evenimentele din viața lor.

Fiecare persoană are secretele ei și uneori este chiar mai bine să le ții și tu pe ale tale doar pentru tine. Totuși, într-o relație nu ar trebui să existe secrete între parteneri.

Cum bărbații au secretele lor pe care nu le împărtășesc cu partenera lor, și femeile le au pe ale lor. Unele dintre ele pot fi chiar nebunatice sau „murdare”. Iată care sunt secretele „murdare” pe care femeile le ascund de bărbați:

1. Gelozia o face senzuală/ atrăgătoare.

Uneori, femeile își fac partenerii geloși în mod intenționat pentru a le da de înțeles că au concurență și nu le va fi ușor să ajungă la inima lor. De cele mai multe ori, bărbații care știu că nu le va fi ușor să ajungă la inima unei femei, sunt și mai motivați să o cucerească.

2. Secretul epilării.

Unii bărbați chiar nu știu cum se epilează femeile pentru că acestea țin totul secret. Epilatul cu ceară, mai ales în zonele intime, poate fi o sarcină dificilă. Nu este deloc ușor să-ți torni ceară fierbinte în zona intimă și să nu pățești nimic.

Poate că din această cauză, bărbații cred că femeile vin din iar.

3. Gândurile fierbinți din timpul amorului.

Se spune despre bărbați că sunt cei care au cele mai multe fantezii, cel puțin mai multe decât femeile, însă acest lucru se întâmplă pentru că femeile nu le spun bărbaților ce gândesc în timpul amorului. Cu toate acestea, în capul lor se întâmplă o grămadă de lucruri murdare.

4. Buzunarul bărbaților.

Pentru un anumit motiv bărbații cred că femeile sunt interesate de situația lor financiară, însă nu este cazul mereu. Acest lucru nu este valabil pentru toate femeile pentru în general, femeilor le place să fie independente și să nu depindă de bărbații din viața lor în nici un fel.

5. Întâlnirile obișnuite.

Există mitul care spune că femeilor nu le place să vorbească, mai ales la prima lor întâlnire, despre amor. Acest lucru nu este deloc adevărat pentru că și femeile vor să știe de la început dacă se pot bucura de plăcere alături de bărbatul respectiv.

Femeile vor să știe exact ce este în mintea bărbatului cu care se întâlnesc și vor să știe cât mai multe despre el. Asta include și experiențele amoroase anterioare sau lucrurile care-i plac și care nu-i plac în dormitor.