9 ritualuri de frumusețe rapide pentru femei înainte de a face am0r:

Femeile au diferite ritualuri proprii de frumusețe pe care le practică înainte de a face amor cu partenerul lor. Acesta constă în epilare, hidratarea pielii sau aplicarea parfumului în anumite zone ale corpului.

De multe ori, nu îți programezi să faci amor, se întâmplă pur și simplu, mai ales când între tine și partenerul tău există atracție pasională. Dacă însă te pregătești pentru o seară romantică în doi și ai ceva timp la dispoziție înainte, iată câteva sfaturi practice și rapide care își vor fi de folos dacă vrei să arăți și să miroși ca o regină în pat:

1. Aplică un soufle de corp aromat pe toată suprafața pielii. Vei avea pielea mai catifelată și vei mirosi frumos pentru iubitul tău. Ai grijă să nu aplici o cantitate prea mare pentru că riști ca pielea ta să fie unsuroasă și să fii nevoită să faci din nou duș.

2. Demachiază-te complet. Dacă nu faci asta, riști să murdărești cearșafurile cu fond de ten sau ruj sau chiar să pierzi o geană prin pat. Folosește șervețele demachiante pentru a îndepărta machiajul. Acționează rapid, pielea ta va rămâne fină și te vei putea relaxa altături de iubitul tău.

3. Epilează-te cu atenție pe tot corpul și aplică culei de arbore de ceai pentru a evita apariția inflamațiilor. E bine să te epilezi măcar cu o zi înainte pentru ca eventualele leziuni să aibă timp să se vindece și să nu aibă un aspect neplăcut.

4. Poți folosi o loțiune de corp parfumată la duș sau poți opta pentru un ulei de corp hidratant care îți lasă pielea catifelată, cu un aspect sănătos și îi dă un miros extrem de atrăgător.

5. Încearcă să meditezi câteva minute înainte de a trece la fapte. Te va ajuta să scapi de stresul de peste zi și să fii în armonie cu corpul tău.

6. După duș, aplică un parfum discret în zona gâtului. Iubitul tău va găsi asta extrem de atrăgător.

7. Urinează înainte și după ce faci amor pentru ca eventualele bacterii din vezică să dispară și să te poți simți relaxată în timp ce petreci timp cu iubitul tău.

8. Poartă întotdeauna un set complet de lenjerie intimă, ceva atrăgător și confortabil, ca să vă simțiți bine atât tu, cât și iubitul tău.

9. Cel mai bine ar fi să nu ai unghiile de la mâini și de la picioare foarte lungi, în special de la picioare. În pat se pot întâmpla multe accidente minore, dar neplăcute.