Ce afacere a vândut Cristi Borcea pentru a-și permite nunta extravagantă pe care Valentina Pelinel și-o dorea:

Cristi Borcea are o nouă soție și un milion de euro în plus în conturi! Ce a sacrificat omul de afaceri pentru a-și putea permite nunta extravagantă pe care Valentina și-o dorea.

La scurt timp de la eliberarea din penitenciar și înainte de nunta cu Valentina Pelinel, fostul șef de la Dinamo a vândut una dintre afacerile pe care le avea în București.

Ce sacrificii a făcut Cristi Borcea pentru a se putea căsători cu Valentina Pelinel
Borcea a vândut ștrandul din Crângași. De la conducerea și promovarea acestuia a înlăturat-o după eliberare pe Mihaela, prima lui nevastă.

Valentina s-a ocupat doar o lună de afacere. După Cristi a vândut-o pentru mai bine de un milion de euro, potrivit Libertatea.

Vânzarea pare să vină în contextul în care, după ce a ieșit din pușcărie, i s-au schimbat prioritățile.

El vrea să se ocupe îndeaproape de familie, adică de Valentina, de fiul lor, Milan, și de gemenii pe care urmează să-i dăruiască noua nevastă.

Potrivit apropiaților, Borcea a avut grijă ca o parte din suma obținută pe ștrand să ajungă la prima lui soție, Mihaela, cu care are trei copii, scrie Libertatea. Mihaela a făcut ca afacerea să fie profitabilă, cât timp el a fost în spatele gratiilor.

În prezent, Cristi Borcea și Mihaela mai au împreună un hotel pe Litoral.