5 femei divorțate rup tăcerea: confesiunile lor din momentul în care și-au dat seama că s-a terminat căsnicia lor

5 femei divorțate rup tăcerea: confesiunile lor din momentul în care și-au dat seama că s-a terminat căsnicia lor! Așa îți dai seama că totul a luat sfârșit:
Ce îi dă de gol pe bărbați:

Cu o rată de divorț foarte mare în ziua de azi, nu este o surpriză faptul că atât de multe femei își dau seama că a lor căsnicie s-a încheiat. Pe cât de trist este, divorțul a devenit un trend normal în societatea noastră. De fapt, pun pariu că dacă nu ai trecut printr-un divorț, știi cel puțin o persoană care a făcut-o deja. Și în timp ce majoritatea persoanelor trece prin experiența groaznică a divorțului, alături de o inimă frântă, rușine și un stres copleșitor, fiecare persoană are un motiv diferit pentru care a ales să ia această decizie.

Poate divorțurile unor persoane au fost mai lipsite de tumult decât cele ale altor oameni, poate că s-a ajuns de comun acord la această decizie și trebuie să spunem că acesta este modul cel mai elegant prin care se poate sfârși o căsnicie. Indiferent de motive, este clar că există un moment în care cei mai mulți dintre parteneri își dau seama că totul s-a terminat și de aceea, am decis să aflăm confesiunile unor foste soții legate de momentul în care și-au dat seama că acea căsnicie trebuie să ia sfârșit.

1. „Există un lucru care se întâmplă pe parcursul căsniciei uneori; nu știu exact ce îl cauzează sau dacă apare din cauza vreunui motiv anume, dar conștientizezi că viața este mult mai frumoasă și mai plăcută decât să fii în compania soțului tău. Îmi aduc aminte că stăteam la masă cu fostul meu soț și realizam că de fapt nu îl mai iubeam de foarte mulți ani. Ceea ce a fost cel mai rău a constat în faptul că uitându-se la mine, mi-am dat seama că și el simțea același lucru. Ne-am zâmbit trist unul altuia și am conștientizat amândoi că singura soluție este divorțul.”

2. „Când ne-am întâlnit pentru prima dată am început să devenim inseparabili, ne petreceam fiecare secundă împreună. Acest lucru a durat pentru câțiva ani și apoi încet, dar sigur am început să ne îndepărtăm unul de celălalt. El a început să își petreacă singur puținul timp liber pe care îl aveam și eu nu am încercat să mă implic în asta. Asta a continuat mulți ani în șir până ne-am dat seama că este prea târziu pentru a mai face ceva. Începuse să îi placă să își petreacă timpul liber nu în compania mea și când se întâmpla să fim amândoi era mai mult o obligație.”

3. „Obișnuia să fie foarte mândru de cariera lui, avea foarte mare grijă de înfățișarea lui și de modul în care îl vedeau oamenii; mereu încerca să se îmbunătățească. El s-a schimbat apoi și a fost ceva instant. Și-a pierdut slujba și apoi totul a luat-o razna; s-a îngrășat, și-a pierdut toată motivația și s-a închis în sine. Am încercat să îl redresez, l-am încurajat și susținut, dar la un moment dat efortul m-a doborât, mai ales că nu avea niciun efect; așa că am decis să renunț pentru că era prea greu să vezi pe cineva pe care iubești că nu se iubește pe el însuși.”

4. „M-am îndrăgostit de el și lucrurile au mers mult mai repede decât mi-ar plăcea să recunosc. Toată lumea m-a avertizat că el nu este de încredere și că nu este persoana care pare a fi, dar am refuzat să cred asta. Nu știu exact momentul când mi-am dat seama că restul lumii avea dreptate, dar am observat treptat că el nu era cinstit și că mințea cu privire la orice: la slujba lui, la sentimentele pe care le avea față de mine și chiar la copilăria lui. A durat mult până să îmi fac curaj să renunț la această căsătorie, dar acum nu regret că am făcut-o.”

5. „Au fost numeroase momente plăcute și mai puțin plăcute în relația noastră. Eram mereu pasionali și impulsivi, dar pentru o perioadă lungă de timp mi-a plăcut asta. De aceea, am fost foarte șocată să descopăr că el avea o aventură. Și-a lăsat e-mail-ul deschis într-o zi și am văzut că a corespondat cu o altă femeie și poate că l-aș fi iertat dacă era vorba de o singură dată. El terminase e-mail-ul către ea spunându-i că o iubește și atunci mi-am dat seama că totul s-a terminat între noi.”