Când o femeie încetează să-și mai iubească bărbatul, începe să simtă aceste 8 lucruri:

În relațiile de cuplu, femeile vor încerca întotdeauna să lupte pentru relația lor până la sfârșit, dar vine un punct în care nici măcar ele nu mai dau importanță și asta se întâmplă pentru că nu mai simt la fel și preferă să se îndepărteze. De aceea, când vine momentul în care pur și simplu nu mai iubești cealaltă persoană, femeile își schimbă atitudinea.

Iată ce simte o femeie atunci când încetează să-și mai iubească partenerul:

1. Când mănâncă împreună, nu mai este plăcut

Dacă mesele pe care lua împreună cu el îi plăceau la nebunie la început, atunci când sentimentele încep să dispară, astfel de momente i se par plictisitoare, și parcă nu mai e nimic de spus.

2. Începe să nu-și mai facă grijă dacă celălalt este bine sau pe unde se află

Atunci când nu mai ține la cel de lângă ea, o femeie încetează pur și simplu să-și mai facă griji pentru el: unde este, cu cine, ce face, este bine sau nu este bine. Asta se întâmplă deoarece bărbatul respectiv nu mai este important pentru ea, iar ea începe să se gândească mai mult la sine însăși, copii (dacă are) sau alte persoane din viața ei.

3. Când îi spune la revedere, nu mai simte nimic

Sunt momente în care stau despărțiți cu zilele, și totuși ea nu simte dor, anxietate, emoție sau orice altceva. Îi spune doar la revedere, și poate că în sinea ei se bucură de cele câteva zile petrecute singură.

4. Simte că partenerul nu mai apare în gândurile ei și nici nu mai peste personajul principal din viața ei

Este trist atunci când femeia ajunge la această constatare că cel pe care-l vedea în viitorul ei nu se mai află în prezent nici măcar în gândurile obișnuite din zi.

5. Când se trezește, nu se mai gândește la el și crede că „este doar o altă zi”

Atunci când o femeie este îndrăgostită, se culcă, adoarme și se trezește cu gândul la el. În clipa în care dragostea se risipește, femeia încetează să se mai gândească atât de mult la partener.

6. Dacă nu este acasă, nu-i simte lipsa și preferă să fie mai degrabă singură

Dacă locuiesc împreună, femeia începe să aprecieze din ce în ce mai mult timpul petrecut acasă de una singură, ba chiar se întristează la gândul că din clipă în clipă, celălalt urmează să ajungă acasă.

7. Își dă seama că se bucură atunci când bărbatul respectiv nu este lângă ea

Dacă femeia simte că viața ei trebuie să urmeze pur și simplu alte căi, care nu implică neapărat și prezența lui, e un semn clar că sentimentele au apus. Este chiar mai fericită și zâmbește mai des în absența lui, decât în prezența partenerului. Ba chiar își dă seama că ar putea fi mai fericită fără el.

8. Începe să caute o nouă dragoste

Dacă femeia nu își mai iubește partenerul și simte că începe să-și facă iluzii cu cineva nou, diferit, sau pur și simplu se imaginează cum i-ar sta la brațul altcuiva, e un semn definitoriu al faptului că relația curentă trebuie să se încheie, astfel încât ea să-și caute din nou fericirea în dragoste.