7 secrete pe care le are iubitul tău și despre care nu va vorbi vreodată decât dacă îl întrebi

Relațiile sunt necesare în viața fiecărei persoane, nu-i așa? Ei bine, în afară de stabilitatea emoțională pe care ele ne-o oferă, o relație are capacitatea de a ne învăța numeroase lecții de viață chiar și în cele ai grele momente prin care trecem cu partenerul nostru. Deși nu îți dorești să treci prin anumite momente tensionate în relația ta, ele sunt inevitabile, așa că ceea ce poți face este să înveți ceva din ele. Secretul succesului unei relații ține doare de transparență și de deschiderea unui partener față de celălalt. Nu ar rebui să existe secrete și chestiuni ascunse pentru că ele vor ieșii la iveală la un moment dat până la urmă.

Noi, femeile trebuie să înțelegem că asta este mai ușor de spus decât de făcut; nouă ne este mult mai ușor să ne deschidem sufletul decât le este bărbaților deoarece ei au în vedere mai multe considerente și sunt mai sceptici. Și oricum, nouă ne plac bărbații misterioși, ei sunt precum cărțile: probabil nu ți-ar plăcea să citești toată cartea deodată, ci vrei să descoperi fiecare pagină în parte în decursul timpului. Dar dacă totuși îți dorești să afli câteva dintre secretele bărbaților pe care ei nu le-ar discuta niciodată decât dacă sunt întrebați, atunci ești în locul potrivit.

1. Fostele iubite

El se va asigura că nu îți va spune din proprie inițiativă, cel puțin despre fostele lui iubite și nici măcar nu le va aduce în discuție numele. El își dorește să păstreze amintirile făcute cu ele doar între ei și de aceea nu vede motivul pentru care ar trebui să împărtășească asta cu tine.

2. Bolile

Poate că asta ți se va părea puțin răutăcios, dar vezi că el nu își spune niciodată dacă este bolnav sau dacă se simte rău, preferă să țină totul pentru el. Cel mai probabil nu vrea ca tu să te îngrijorezi din această cauză și pentru a-ți proteja sentimentele și starea psihică, încearcă să nu îți spună nimic despre asta.

3. Viciile

Chiar dacă acestea se leagă de igiena, comportamentul sau de micile lui plăceri, el nu va vrea niciodată să spună nimic despre acestea. Pentru a nu-l face să se simtă inconfortabil, poate că este indicat să nu insiști cu privire la aceste aspecte deoarece poate că el chiar nu vrea ca tu să știi despre ele.

4.Fanteziile din dormitor

Deși ar fi normal ca fiecare partener să știe despre fanteziile din dormitor ale celuilalt tocmai pentru ca ele să fie îndeplinite, bărbaților nu le place să recunoască de multe ori care sunt visurile lor în această privință. Poate se simt stingheriți, poate le este rușine, în orice caz pare că trebuie să le scoți vorbele cu cleștele.

5. Minciunile din trecut

Bărbații nu sunt niște sfinți și cred că știai asta deja, ei cu toții au spus propriile lor minciuni, mai mari sau mai mici în trecut. Parcă minciunile fac parte din viața lor și este nevoie să fii un detectiv pentru a-ți da seama de ele, așa că ei cu siguranță nu vor vorbi prea deschis despre ele.

6. Insecuritățile

Ei cu siguranță au, cel puțin la un moment dat din viață anumite complexe de inferioritate față de femei atunci când vine vorba despre viața din dormitor. De asemenea, ei probabil că se gândesc mereu dacă au reușit să ne satisfacă sau nu.

7. Dependența de tine

El probabil că plătește mesele atunci când ieșiți în oraș și îți deschide ușile de fiecare dată când trebuie să mergi, însă în același timp este dependent de tine, chiar dacă nu vrea să recunoască acest lucru. Cel mai probabil, el nu își poate imagina viața fără tine.