9 lucruri picante și incitante pe care orice bărbat și le dorește de la partenera lui

Bărbații vor mai mult decât dragoste de la o femeie. Fiecare bărbat are fanteziile lui pe care vrea să se transforme în realitate, așa că , fiecare femeie ar trebui să știe toate dorințele pe care le are partenerul ei.

Majoritatea femeilor nu sunt satisfăcute sau fericite alături de partenerul lor și acest lucru se întâmplă pentru că nu își cunosc partenerul destul de bine și ,mai ales, nu cunosc părțile mai sălbatice ale acestuia.

Pentru a fi satisfăcută și pentru a avea o relație de lungă durată, ar trebui să fii dispusă să faci anumite lucruri pentru partenerul tău și să fii atentă la dorințele lui. Iată câteva lucruri pe care bărbații ar vrea să le știi:

1. Spectacole de striptease.

Bărbații vor o femeie care să se comporte ca o doamnă în societate și care să devină o felină în dormitor, fără inhibiții. Bărbaților le plac jocurile erotice despre care să știți doar voi doi. Dacă ești dispusă să faci aceste lucruri, relația ta va deveni mai puternică.

2. Semnele.

Deși s-ar putea să ți se pară ciudat, unii bărbați adoră să aibă semne de la mușcături pe gât pentru că astfel va știi că este al tău, dar le va da și celorlalte femei de înțeles că nu este singur.

3. Amorul sălbatic.

Partidele de amor spontane vor fi întotdeauna o dovadă de iubire și de atracție pentru partenerul tău. Bărbaților le plac femeile care nu dau înapoi atunci când vine vorba de amor spontan sau sălbatic.

4. Masajele „murdare”.

Mesajele cu conținut indecent îl va ține tot timpul în priză pe partenerul tău și abia va aștepta să ajungă acasă să încercați tot ce ați vorbit. Este ca Raiul pe Pământ pentru bărbați după o zi lungă la locul de muncă.

5. Pozele nebunatice.

Dacă alegi să-i trimiți poze indecente partenerului tău, înseamnă că ai mare încredere în el. Bărbații au nevoie să știe câtă încredere au femeile în ei și se bucură când acestea aleg să le trimită astfel de poze.

6. Oral.

Nu este nici o surpriză că toți bărbații vor acest lucru de la partenera lor. Pentru ei, oralul arată cât de mult îi iubești, fără să fie nevoie să spui ceva.

7. Sâni. Sânii sunt preferații bărbaților.

Bărbații nici nu pot trăi fără această parte a corpului femeii. Nu numai că îi înnebunesc în momentele intime, dar pentru ei, sânii reprezintă o sursă de reducere a stresului.

8. Masajul.

Masajul oferit de o femeie dezbrăcată și atrăgătoare, nu numai că este excitant, dar este și relaxant. Bărbaților le place la nebunie să li se facă masaj și este o modalitate de a vă bucura de momente împreună.

9. Rolurile în dormitor.

Chiar daca se spune că bărbații sunt mai dominanți în dormitor, le place la nebunie când partenera lor preia controlul. În plus, îi înnebunește atunci când ești tu șefa în dormitor și ei sunt supușii.