8 lucruri jenante care se pot întâmpla în timpul relațiilor intime

Amorul nu mai este un subiect tabu și de cele mai multe ori, cuplurile pot trece prin situații jenante în timpul relațiilor intime, însă nu ar trebui să ne jenăm în nici un fel pentru că totul este natural și normal.

Totuși, nimeni nu trece prin viață fără evenimente rușinoase. Când vine vorba de amor, nu cred că există persoană care să nu fi trecut prin momente jenante în care ar fi vrut să intre în pământ de rușine.

Iată câteva dintre situațiile penibile care se pot întâmpla în timpul relațiilor intime și prin care ai trecut și tu, cel puțin o dată până acum:

1. Lipsa plăcerii.

Când te gândești la relații intime, probabil că te gândești și tu la plăcerea pe care o poate atinge un cuplu în timpul relațiilor intime. Cu toate acestea, acest lucru nu este posibil de fiecare dată.

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, lipsa orgasmului este o situație destul de comună. Acest lucru se întâmplă pentru că partenerii au avut o zi grea, din cauza oboselii sau pentru că nu au chef.

2. Plăcerea care vine mult prea devreme.

Este clar faptul că plăcerea care vine prea repede este jenantă. Pentru bărbați, acest lucru este frustrant și foarte rușinos pentru că își dezamăgesc partenera.

3. Durerea.

Amorul poate fi dureros din când în când dacă nu ai chef să o faci sau pentru că nu a existat un preludiu ca la carte. Dacă te doare, este în regulă să spui acest lucru. Amintește-ți că preludiul este foarte important!

4. Momentul în care te prinde cineva în fapt.

Cred că momentul în care ești prins făcând amor este unul dintre cele mai jenante momente, mai ales dacă est vorba despre părinți sau rude.

5. Zgomotele ciudate.

Este posibil ca în timpul amorului să apară sunete ciudate. Fie că este vorba despre gemetele pe care le scoți atunci când atingi plăcerea maximă, fie că este vorba despre sunetele din timpul relațiilor intime, trebuie să știi că este ceva norma și i se întâmplă oricui.

6. Sângerările.

Poți sângera în timpul amorului din mai multe motive. Poate că este prima dată când o faci sau este posibil ca menstruația să vina mai devreme decât de așteptai. Această situație poate fi jenantă, dar este ceva normal și ceva ce nu poți controla.

7. Ruperea prezervativelor.

Chiar dacă prezervativele sunt una dintre cele mai sigure moduri de a te proteja în timpul amorului, se poate întâmpla să se rupă în timpul actului intim. Nu trebuie să te panichezi și ar trebui să iei în calcul celelalte metode de contracepție pentru a evita aceste evenimente.

8. Petele umede.

În timpul amorului depui mai mult efort decât la sală uneori și transpiri mai mult decât la saună. Se poate întâmpla să apară pe așternuturi diverse pete de transpirație care te vor face să te rușinezi, însă este complet normal.