Cât durează o partidă de dragoste în funcție de vârstă:

Atunci când este vorba despre durata unei partide de amor, ne referim exclusiv la timpul alocat contactului intim, exceptând preludiul. Unii bărbați se laudă de cele mai multe ori cu performanțele lor în dormitor.

Ceea ce nu știu ei este faptul că durata unei partide de amor este influențată de vârsta bărbatului, de etnie, dar și de țara de origine. Specialiștii spun că o partidă durează mult mai puțin decât credem noi.

Doctorul Brendan Zietsch, un psiholog de la Universitatea Queensland a făcut recent un studiu la care au participat aproximativ 500 de cupluri din toate colțurile lumii.

Rezultatul acestui studiu a arătat faptul că durata unei partide de amor durează în general între 33 de secunde și 44 de minute. Totuși, durata medie a unei partide de amor este de 5,4 minute.

Specialiștii sun că vârsta are un mare rol în durata partidelor de amor. Acești au studiat în amănunt acest subiect și au calculat durata medie a duratei amorului în funcție de vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România.

La bărbații cu vârste între 18 și 27 de ani partida de amor durează aproximativ 6 minute, la cei cu vârste între 28 și 34 de ani durează 5 minute, la bărbații cu vârste între 35 și 45 de ani partida de amor durează 4 minute, bărbații cu vârste între 46 și 56 de ani pot duce o partidă de amor de 3 minute, bărbații cu vârste între 57 și 61 de ani, 2 minute.

Se știe despre cei în vârstă că nu mai au o rezistență în pa ca cea de odinioară și de aceea, bărbați cu vârste între 62 de ani și 68 de ani, pot duce o partidă de amor la sfârșit în 1,5 minute. Totuși, nu este aceasta cea mai scăzută valoare pentru că bărbații de 69 de ani care mai pot avea relații intime, pot avea o partidă de amor de 0,80 secunde, spun specialiștii.

Data viitoare când veți auzi povești despre partidele de amor are durează o noapte întreagă, conform bărbaților, amintește-ți de acest studiu. Practic este imposibil.

Este posibil să faci amor de la răsărit până la apus, însă acest lucru presupune mai multe partide de amor consecutive și, desigur, cu pauzele de rigoare, preludiu, jocuri incitante și chiar postpreludiu.