Bărbat aventurier sau bărbat loial? Cum îl recunoști:

Aventurierul sau “jucătorul” va face tot posibilul să te simți confortabil alături de el, până când va înțelege că nu mai are nevoie de tine. Întotdeauna fii atentă cu acest tip de bărbat, scrie relatii.net. El va fi irezistibil de atractiv și va face tot ce-i stă în putință pentru a câștiga inima femeii.

Când vei începe să comunici cu el, ţi se va părea un domn fără cusur. El va planifica cu atenție fiecare întâlnire, făcând-o de neuitat. În cele din urmă, vei crede că în viaţa ta a apărut un cavaler în armură strălucitoare, despre care se scrie doar în cărți.

“Jucătorul” îţi va spune că eşti cea mai uimitoare persoană pe care întâlnit-o în viaţa sa. Ţi se pare că totul este atât de romantic și adevărat, încât îţi pierzi capul. În cele din urmă, te vei îndrăgosti de el. Vei ajunge să crezi că aveţi o legătură specială, mai scrie relatii.net. Acest bărbat va reuși să-ţi creeze efectul de fluturi în stomac. Te va face să zbori de fericire, creând iluzia că împreună veţi putea atinge norii.

În sfârșit în viaţa ta a apărut acel om la care visai mereu. Ai încredere completă în el, ţi se pare că el nu te va trăda niciodată. Totul va fi bine şi în continuare. Viaţa voastră va decurge lin până când el…se va schimba.

Totul se va prăbuși într-o clipă… “Jucătorul” caută mereu o relație pentru a-și satisface dorințele egoiste. Tocmai de asta te va părăsi. Îi va fi indiferent ce gol rămâne în sufletul tău după plecare. El nu are nevoie de obligații, pentru că tot ceea ce face – îi trebuie doar lui.

Pe de altă parte, există tipul de bărbat “permanent”, credincios. Desigur, el nu va fi la fel de spectaculos, strălucitor și special ca “jucătorul”. Însă va fi mai rafinat în abordarea sa. Acest bărbat face parte din categoria de oameni care preferă să observe, decât să acționeze. Şi totul e din cauza sentimentului banal de timiditate.

El nu vrea să fie în centrul atenției şi îi este dificil să-şi exprime sentimentele cu fraze romantice şi gesturi frumoase. Cu acest bărbat lucrurile nu vor funcționa imediat. El se va simți incomod, pe alocuri chiar va fi confuz. Tot ce îl mișcă este un impuls invizibil, generat de sentimente profunde. Va face fapte datorită emoțiilor care l-au învăluit complet. Şi cu bucurie se va oferi acestor sentimente, pentru că ele sunt legate exclusiv de tine.

La început, nu vrei să te implici într-o nouă relație, după felul în care te-a tratat “jucătorul”. Nu mai vrei să te deschizi manipulării emoționale şi să-ţi provoci durere. Cu toate acestea, bărbatul necunoscut îşi va face loc spre inima ta. Nu o va face la fel de repede cum a făcut-o “jucătorul”, de aceea ambii trebuie să aveți răbdare.

El nu este sigur că îi vei acorda vreodată atenție, dar știe că acest risc merită. Chiar dacă asta îl poate răni. Te va trata așa cum meriți. Și nu întotdeauna această atitudine se va manifesta așa cum credeai. Cel mai important lucru este că acest bărbat te va ține mereu de mână şi nu îi va da drumul niciodată, scrie relatii.net.