Cea mai eficientă metodă de a scoate mirosul de prăjeală din casă

Cum scapi rapid de mirosul de prăjeală din casă. Trucul este genial!

Nu exista om care sa nu stie cat este de dificil este sa scoti mirosul de prajeala din par, haine sau, mai ales, din casa.

Indiferent de ce prajesti, oua, carne sau legume, poate dura cateva ore bune pana cand mirosul sa dispara complet din casa. Ei bine, in cazul in care vrei sa scapi rapid de acest miros neplacut, poti recurge la cateva trucuri pe cat de simple, pe atat de dificile.

Tot ce trebuie sa faci, dupa ce termini de gatit, este sa pui o oala cu apa pe foc, in care sa pui otet alimentar si sa o lasi sa fiarba pana cand intreaga incapere se umple cu aburi. Apoi, poti aerisi si problema va fi remediata. O alta optiune, in cazul in care mirosul este mai persistent, cum este cel de peste, ar fi sa pui la fiert, intr-un vas mare, apa si condimente puternice – coaja de portocala sau lamaie, scortisoara, cuisoare si ghimbir. Mai mult, daca in timp ce prajesti pestele, langa tigaie ai un vas, la fiert, cu apa si otet (sau condimente), atunci mirosul de prajeala nu va mai fi atat de pregnant.