Cum arată casa în care locuiesc Antonia și Alex Velea

Alex Velea și Antonia au muncit din greu în ultimii ani pentru a se bucura în totalitate de viața lor împlinită. Frumosul cuplu a reușit într-un final să își achiziționeze locuința la care au tot visat. După investiția de sute de mii de euro, cei doi se bucură din plin de momentele petrecute împreună.

Pentru Alex Velea și Antonia anul 2019 a fost unul cu mult noroc. Cei doi au reușit să strângă îndeajuns de mulți bani din concerte și emisiuni tv pentru a renunța la apartamentul în care stăteau cu chirie. Așadar, cei doi îndrăgostiți s-au mutat la casa lor, o vilă cu etaj în care au investit peste 500.000 de mii de euro. Casa este situată pe malul unui mic lac, astfel încât să aibă o vedere frumoasă.

Alex și Antonia pare că s-au ținânut de cuvânt și s-au mutat la casa lor alături de cei doi copii, Akim și Dominic. Acum cuplul nu mai este nevoit să plătească o chirie de câteva sute de euro și pot trăi fericiți fără nici o grijă. Vila este situată pe o colină cu ieșire la lac, conține o curte mare, iar vederea este mai mult decât superbă. Din fața casei se pot vedea rațe sălbatice și alte păsări care își petrec viața pe lac.

Deși se iubesc de aproape 6 ani, cei doi nu au putut nici până acum să se căsătorească. Totul din cauză că Antonia este încă măritată în acte cu fostul ei iubit, Vincenzo Castellano. Dar totodată este de apreciat faptul că a reușit să își construiască o viață alături de bărbatul pe care îl iubește cu adevărat. Alex Velea (în vârstă de 35 de ani) și Antonia (în vârstă de 30 ani), au reușit să își uimească mereu fanii și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.