Cum arată casa lui Adrian Minune

Adrian Minune detine un adevarat paradis in vila din Stefanesti. Un prieten al manelistului a realizat pentru acesta o imagine panoramica dintr-o drona, pe care a ridicat-o deasupra casei.

Adrian Minune a copilarit in Stefanestii de Jos, jud. Ilfov, insa cu primii bani pe care i-a castigat din muzica si-a cumparat un apartamanet in Dristor, unde s-a mutat cu sotia lui, Cati.

Vila din Stefanesti a lui Adrian Minune s-a transformat, incetul cu incetul, intr-un adevarat paradis. E cea mai spectaculoasa constructie dintr-o zona relativ saraca si una dintre putinele care au piscina. De altfel, diferenta dintre strazile pline de praf si privelistea din spatele gardurilor lui Minune este una coplesitoare. Vecinii s-au obisnuit insa sa vada masinile de sute de mii de euro ale manelistului parcate in fata casei. Strada pe care locuieste cantaretul a fost asfaltata cu cativa ani in urma, insa exact pana in locul unde se termina gardul de la vila lui Minune, in rest drumul fiind unul de pamant.

In lateralul casei, Minune are o terasa in forma de semicerc, cu doua locuri de relaxare: unul cu o masuta unde poti sa iei masa sau sa bei ceva, al doilea cu doua fotolii unde sa stai de vorba cu prietenii. De aici, o alee te duce direct la piscina. Aici, Minune si-a instalat inclusiv o mica trambulina, pentru ca el sau cei trei copii ai sai sa poata sari in apa.

In rest, gradina abunda in arbori decorativi, ingrijiti cu atentie de un angajat care apare in imagini in timp ce se odihnea pe marginea piscinei, dupa ce intinsese furtunul cu apa prin toata curtea.

Sursa: wowbiz.ro