Casa practica si primitoare pentru o familie cu 2-3 copii

Cand familia se mareste, mutatul de la bloc la casa devine o optiune care trebuie luata in calcul.

O casa practica, nu prea mare, dar primitoare se poate ridica pe un teren cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati sau chiar mai mic. Cea din fotografia de mai sus se integreaza mai bine intr-un spatiu cu multa verdeata si, fiind recomandata familiilor cu 2-3 copii, e bine sa va asigurati ca aveti spatiu in curte si pentru un loc de joaca.

Chiar daca este pe un singur nivel, casa este destul de spatioasa. Are nu mai putin de trei dormitoare si doua bai. Ofera tot confortul necesar, fara a avea costuri de constructie si de intretinere foarte mari.

In plus, locuinta se remarca prin aspectul exterior. Peretii imbracati in piatra decorativa si acoperisul in doua ape – de culoare maro inchis – ii dau o nota de eleganta si de distinctie. In fata are veranda, iar in spate – o terasa cu pridvor.

Casa a fost gandita cu zona de zi in partea stanga. Aceasta este compusa din living, bucatarie cu zona de dining, o camara si un grup sanitar. Astfel toata aripa stanga a casei are aproape 42 de metri patrati, mai exact 41,93 de metri patrati, conform proiectului arhitectilor.

Din living se ajunge direct pe terasa acoperita, care poate fi, la randul ei, amenajata pentru a petrece serile linistite. Pe iarba din fata terasei, copiii se pot juca in voie, sub privirile ocrotitoare ale adultilor care isi vad, in acelasi timp, de discutiile cu prietenii sau cunoscutii.

Dormitoare de peste 12 metri patrati
Zona de odihna se afla in aripa dreapta a casei si este separata de zona de zi printr-o usa. Avem in dreapta, cum intri de pe hol, o baie de 5,84 mp, urmata de un dormitor de 12,94 mp care este dotat si cu un dressing de 3,73 mp.

Celelalte doua dormitoare au 12,37 mp si, respectiv, 12,36 mp. Poti fi amenajate in stil minimalist pentru cei 2 sau trei copii ai familiei. Au fost gandite cu ferestre mari, pentru ca micutii au nevoie de multa lumina naturala cand se joaca in interior sau isi fac temele. In concluzie, aceasta casa practica ofera tot confortul dorit de intreaga familie.

Sursa: casepractice.ro