„Drum lin cumnată, bunul Dumnezeu să te ierte și să te aibă sub aripa lui, prea devreme ați plecat” Cine sunt cei doi soți care și-au găsit sfârșitul în explozia din Sibiu

Locuitorii unui bloc din Sibiu au fost cuprinși de panică duminică dimineața, când o explozie puternică i-a trezit și i-a îngrozit. Echipajele de pompieri au sosit de urgență la locul incidentului și au descoperit în apartamentul respectiv două persoane decedate. Marius și Mariana erau căsătoriți și singurii locuitori ai acelei locuințe. Cei care îi cunoșteau și vecinii au fost profund marcați de tragicul eveniment. Nu pot pricepe cum o asemenea tragedie a avut loc.

Cine sunt cei doi soți care și-au găsit sfârșitul în explozia din Sibiu

Conform investigației efectuate de către pompieri, deflagrația care i-a înspăimântat pe locuitori a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. Din păcate, două persoane au murit în urma acesteia. Mariana, în vârstă de 51 de ani și soțul ei, Marius, de 46 de ani se aflau în apartament în momentul producerii exploziei.

Ei se căsătoriseră în anul 2014 și se mutaseră în urmă cu câțiva ani în apartamentul în care și-au găsit sfârșitul. Marius lucra ca șofer de TIR, iar explozia s-a produs în momentul în care a revenit dintr-o cursă și a aprins lumina, conform informațiilor din anchetă.

Ce a declanșat explozia. Concluzia pompierilor

„Drum lin cumnată, bunul Dumnezeu să te ierte și să te aibă sub aripa lui, prea devreme ați plecat”, „Dumnezeu să-l ierte, pe vecinul meu drag! Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să vă întărească”, se arată în sutele de mesaje lăsate de familie şi cunoscuţi în urma evenimentului tragic care a curmat viața celor doi soți.

Apartamentul în care a avut loc explozia a fost distrus în totalitate. În urma deflagrației, alte 15 apartamente au fost avariate, precum și cinci mașini parcate în fața blocului în care s-a petrecut tragedia. În momentul producerii incendiului, pompierii au intervenit de urgență și alți 20 de locuitori ai blocului au fost evacuați.