Proiecte de case cu trei dormitoare – locuinte pentru familii moderne

Prima casa aleasa are o suprafata construita de 166 metri patrati si una utila de 133 metri patrati. In ceea ce priveste impartirea, planul propune o zona open space care cuprinde spatiile de zi, in timp ce cele trei dormitoare sunt izolate, pentru mai multa intimitate. Pretul constructiei la rosu este de 23.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la 62.000 euro.

A doua casa propusa de noi are o suprafata construita de 165 metri patrati si una utila de 139 metri patrati. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 21.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la 77.000 euro. Impartirea este una ideala pentru un cuplu de tineri sau pentru o familie cu un copil. Astfel, casa dispune de doua dormitoare, o baie si o bucatarie, precum si de un spatiu deschis care cuprinde livingul si diningul. Casa are de asemenea si un garaj pentru o masina.

Ultima casa este ideala pentru o familie tanara, cu doi copii, de exemplu. Suprafata construita a casei este de 193 metri patrati, dintre care suprafata utila este de 137 metri patrati. Pretul la cheie pentru aceasta locuinta este de 67.000 euro. In ceea ce priveste impartirea, casa dispune la parter de o zona open space care cuprinde bucataria, livingul si diningul, precum si o toaleta. La mansarda sunt trei dormitoare spatioase si o baie.

Casepractice.ro