Cum arată casa lui Smiley, unde locuiește împreună cu Gina Pistol

Smiley şi Gina Pistol îşi consumă iubirea departe de ochii curioşilor, în vila solistului de la Cernica. Vilă care a prins culoare de când Smiley e îndrăgostit.

Despre casa lui Smiley, în valoare de 300.000 de euro, s-au scris pagini întregi şi toţi fanii au reuşit să pătrundă virtual în interiorul ei, cu ajutorul unor poze postate de arhitecţii care s-au ocupat de locuinţă. Dintr-o casă monotonă, designerii au creat un spațiu de locuit al contrastelor.

În timp ce camerele cu pereţii vopsiţi în alb şi bleu dau interiorului un aer mediteranean, faţada casei pare destul de mohorâtă. Surpriză, însă! De când s-a amorezat de frumoasa Gina, Smiley a simţit nevoia să dea puţină culoare şi exteriorului.

Gardul casei este acum “îmbrăcat” într-un înveliş multicolor, care te duce cu gândul la staţiunile greceşti. Elemente cu alb şi albastru se regăsesc şi pe faţada casei, deasupra ferestrelor.

Nu ştim dacă Gina i-a sugerat iubitului această schimbare, cert este că amândoi se pot simţi acum ca-n vacanţă în căsuţa din Cernica, Ilfov.

E vecin cu mulţi colegi din showbiz

Complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village, cuprinde 58 de vile, care au stârnit interesul multor vedete. Lângă Smiley şi-a cumpărat casă şi prietenul Marius Moga, însă în acel cartier mai locuiesc Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Mihai de la Akcent. Vilele au o suprafaţă construită de 290 de metri pătraţi şi sunt compuse din living, bucătărie deschisă, dinning, garaj, trei dormitoare, trei băi. Terenul are o suprafaţă de 456 mp, fiind amenajat cu gazon şi loc pentru grătar.