Cum arată domeniul secret al Andreei Esca

Domeniul secret al Andreei Esca se află la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor săi, în care a copilărit. La început, Esca a cumpărat o casă tradițională în sat, pentru a avea unde sta atunci când venea în vacanțe. Ea a trecut pe casa inițialele „A.E”, care vin atât de la Andreea Esca, cât și de la Alexandre Eram, soțul ei.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, declara Esca despre casa de vacanță a familiei sale.

Ulterior, Esca și soțul ei au cumpărat alte case, pe care le-au transformat în pensiuni și le-au adus în circuitul turistic. „Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne.”, se scrie pe site-urile specializate in rezervări.

Unitățile de cazare au podea cu parchet, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, cu frigider, plită, fierbător și aparat de cafea. Prețul unei nopți de cazare, în această perioadă, pentru o casă cu două dormitoare, în care pot sta 4 persoane, este între 100 și 120 euro pe noapte.