Motivul pentru care Monica Tatoiu vrea sa părăsească definitiv România

Monica Tatoiu, o împătimită a călătoriile peste hotare, a luat o decizie șoc. Vedeta este hotărâtă să părăsească definitiv România și ne-a spus și care este motivul pentru care a luat această decizie.

Pe Monica Tatoiu o cunoaște toată lumea. Doamna televiziunii nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ei bine, dacă o știți pe Tatoiu, sigur știți și că cea mai mare pasiune a vieții sale este să călătorească, care nu sunt deloc puține la activ.

După o călătorie de peste 100 de zile, acum Tatoiu își face din nou bagajele. Vedeta ia la rând Italia, Franța, Grecia. Astfel că va petrece doar luna octombrie pe tărâm românesc.

”Nu cred că mă mai întorc în decembrie. Mă mut așa cu cortul și mă întorc la sfârșitul lui ianuarie, iar în februarie plec din nou. Așa că mereu mă întreb dacă mai merită să stau în România și să țin o casă, animale”, a spus Tatoiu pentru Antena Stars.

Deși călătorește mult și spune că acesta ar fi motivul pentru care ar vrea să părăsească România, se pare că Monica Tatoiu mai are un motiv. Ceva a supărat-o foarte tare pe doamna showbiz-ului românesc.

”Am un vecin care și-a tapetat cu aur casa, și-a deschis și un restaurant, are și șofer, care-i parchează mașina în mijlocul străzii. Nu poate trece nici mașina de gunoi, nici salvarea. Am chemat poliția, dar nu o pot chema mereu. Toate mașinile care vin la restaurant parchează ilegal. Dacă asta-i România, mie nu-mi place și mă gândesc serios să plec definitiv”, a mai spus Monica Tatoiu.

Sursa: spynews.ro