Proiecte de case traditionale – pentru cei care prefera stilul clasic

Primul model ales este pe un singur nivel si are o arhitectura simpla si frumoasa. Lemnul folosit la partea de tamplarie este in ton cu nuanta acoperisului si in contrast cu zidaria. In spate este o mica terasa acoperita cu pergola din acelasi lemn. Planul este impartit pe din doua intre partea de noapte si cea de zi. In prima se regasesc trei dormitoare, unul matrimonial si doua mai mici, alaturi de o baie, in jurul unui mic hol. In cealalta parte se afla bucataria deschisa catre camera de zi, cu semineul intre ele, spatiu tehnic si o baie de serviciu. Casa are un pret al constructiei la cheie, fara terase, sub 53.000 de euro.

In continuare, am ales o casa care dispune de o suprafata construita de 135 metri patrati si o suprafata utila de 108 metri patrati. Pretul la rosu este de 22.000 euro, iar pretul la cheie, 51.000 euro. La parter are un living spatios de 19 mp, o bucatarie, o baie, un vestibul, un birou, o camera tehnica, o camara si un hol mare. La mansarda avem un coridor, o baie si 3 dormitoare.

Ultima casa aleasa este una decorata cu caramida in jurul intrarii, lucru ce ii da un farmec aparte. Casa dispune de un garaj si o suprafata utila de 141 metri patrati, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 65.000 euro. Proiectul vine cu spatii de depozitare, spatii de zi, precum si doua dormitoare.

Hampton Inn & Suites Jacksonville Beach Boulevard/Mayo Clinic, Jacksonville, USA rad 140 before and after dr sally bell | hampton clinic