Brigitte Pastramă i-a cumpărat un apartament lui Robert Sfăt

Brigitte și Florin Pastramă au făcut, în sfârșit front comun cu Robi, și au reușit să îl așeze pe adolescent la casa lui. După lungi deliberări și glume nesărate, fiul lui Brigitte are propriul lui apartament, dar și o garsonieră unde își va pune bazele carierei sale.

Brigitte Pastramă a luat o hotărâre la care a meditat mult timp. După ce Robi a fost dat afară din casa lor, după ce a avariat autoturismul familiei, și după ce i-a scos peri alb mamei lui Florin, mama lui a decis să-i cumpere un apartament cu două camere unde să locuiască în liniște alături de iubita lui.

Zis și făcut! După o zi plină de alergături, ba la notar, ba la apartament pentru vizionare, Robert Sfăt se declară mândrul proprietar al unui apartament spațios, al unei garsoniere în care își va face propriul studio muzical, dar și al unei mașini destul de scumpe.

Fericire mare a fost și de partea lui Brigitte, fiind în sfârșit liniștită la gândul că unicul fiu se va așeza la propria sa casă și își va clădi viața de adult singur.

„Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a declarat Brigitte Pastramă, în show-ul „Brigitte și Pastramă”.

Cu toate acestea, Brigitte nu își va lăsa fiul de izbeliște, continuând să muncească pentru a-i asigura lui Robi un viitor promițător.

Sursa: spynews.ro